פורסם 2006 באפריל 619 שנים Q שמאלה E ימינה CTRL ALT מנורה ו2 טילים יש גם את החיצים הרגילים אתה כבר תגלה מה הם עושים אני אישית אוהב ליפנות עים החצים כדי ליפנות ימינה את עושה למטה וימינה להכניס גלגלים לוחצים על 2 להפעיל מנועים שאתה באוויר לוחצים 8 אפשר גם עים העכבר יש לי פקודה של מיצנח אפשר ליקפוץ מלמלה למעלה ולהפעיל מיצנח כמובן שעושים את הפקודה לפני שאתה במטוס AIYPWZAP או AIYPWZQP יש גם קוד למכונית מעופפת -RIPAZHA אחרי שהיא באוויר הכל עובד כמו המטוס
פורסם 2006 באפריל 619 שנים Q שמאלה E ימינה CTRL ALT מנורה ו2 טילים יש גם את החיצים הרגילים אתה כבר תגלה מה הם עושים אני אישית אוהב ליפנות עים החצים כדי ליפנות ימינה את עושה למטה וימינה להכניס גלגלים לוחצים על 2 להפעיל מנועים שאתה באוויר לוחצים 8 אפשר גם עים העכבר יש לי פקודה של מיצנח אפשר ליקפוץ מלמלה למעלה ולהפעיל מיצנח כמובן שעושים את הפקודה לפני שאתה במטוס AIYPWZAP או AIYPWZQP יש גם קוד למכונית מעופפת -RIPAZHA אחרי שהיא באוויר הכל עובד כמו המטוס פותח הת'רד דיבר על בזוקה!!לגמרי סטית מהנושא
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר כן באמת לא ברור איך הגענו לדבר על המטוס המזורגג הזה שאלתי אם אפשר להשיג נשקים יותר כבדים מה-M16 כגון בזוקה וכו'
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אסור לדבר פה על הורדות לא חוקיותאבל סתם ניחוש שמעתי שיש באימיול ובביטטורנט-אבל זה סתם שמועה
פורסם 2006 באפריל 719 שנים בחנויות ועים קודים קודים:LXGIWYL או בזהUZUMYMW נראה לי שבזה יש בזוקהKJKSZPJ או בזה טנק:AIWPRTONמטוס קרב:JUMPJETלכולם יש בזוקות חוץ מאחד הנשקים תבדוק עם זה. בטוח יש שם ואם אתה רוצה תחמושת בלתי מוגבלת: FULLCLIP או WANRLTW קרדיט ל CHEATPLANET
פורסם 2006 באפריל 919 שנים סליחה שאני סוטה מהנושא קצת אבל מאיפה אני יכול להוריד gta3 ?תביא לי את האימייל שלך ואני ישלח לך קישור באימייל
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מצטער שאני מתפרץ !! אחרי שסיימתי את המחשק אני נכנס אליו לפעמים בשביל הכיף !! המטוס קרב.. לא יכול לטוס יישר כמו שצריך !?!? הוא טס לאט ובעקימות.. ואין לי מומם ביידים... הוא טס כמו מסוק נכון ?! או שלא עליתי על השיטה... אם אתה משחק במחשב , אם אני לא טועה תלחץ על 8 בספרות בצד, והמטוס יטוס ישר ובמהירות עצומה
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מישהו נתקל במצב שמשחק רץ מהר מאוד?אי אפשר לעשות כמעט כלום הכל פתאום נהיה לי מהיר מאוד---איפה מכניסים את הקודים של הצ'יטים?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים ברצינות?בהתחלה זה לא היה,,,ככה פתאום זה הגיעיש מה לעשות עם זה?ולגבי הקודים : סתם ככה לכתוב אותם? אין שורת כתיבה או משהו?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים ברצינות?בהתחלה זה לא היה,,,ככה פתאום זה הגיעיש מה לעשות עם זה?ולגבי הקודים : סתם ככה לכתוב אותם? אין שורת כתיבה או משהו?אין שום שורות אתה פשוט מקליד את הקוד כשאתה במשחק....* הסתכלתי במפרט שלך וראיתי שיש לך מעבד וכרטיס מסך מאוד טובים, כנראה הם בקושי מתאמצים כשאתה מפעיל את GTAאז אתה רואה הכל מהר (כי החלקים לא מתאמצים-> אז הם מפעילים את זה מהר)אבל לא בטוח...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מצאתי פיתרוןמריצים את המשחקalt+ctrl+dellמחפשים את gta.exeקליק ימניset sffinityמורדים מעבד אחד (מספר 0)לגבי הקודים תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.