פורסם 2006 באפריל 619 שנים בחנויות ועים קודים קודים:LXGIWYL UZUMYMWKJKSZPJטנק:AIWPRTONמטוס קרב:JUMPJETלכולם יש בזוקות חוץ מאחד הנשקים
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מצטער שאני מתפרץ !! אחרי שסיימתי את המחשק אני נכנס אליו לפעמים בשביל הכיף !! המטוס קרב.. לא יכול לטוס יישר כמו שצריך !?!? הוא טס לאט ובעקימות.. ואין לי מומם ביידים... הוא טס כמו מסוק נכון ?! או שלא עליתי על השיטה...
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר הנה מפה של כל הנשקים במשחק ואיפה אפשר למצוא אותם (ללחוץ להגדלה) : תודה רבה על המפה גם לי יש אותה .. לא שאלתי על נשקים רגילים שמוכרים בחנויות אלא כמו אלו שהיו ב-GTA VC בזוקות וכו'
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מצטער שאני מתפרץ !! אחרי שסיימתי את המחשק אני נכנס אליו לפעמים בשביל הכיף !! המטוס קרב.. לא יכול לטוס יישר כמו שצריך !?!? הוא טס לאט ובעקימות.. ואין לי מומם ביידים... הוא טס כמו מסוק נכון ?! או שלא עליתי על השיטה... במה אתה משחק ?? מחשב או פליסטישן?? אם פלישטישם אז תלחץ על r1
פורסם 2006 באפריל 619 שנים קונים צרוב או הורדות הוא עולה בערך 200 מקורי איפה קונים לא מקורי בירושלים.???
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מצטער שאני מתפרץ !! אחרי שסיימתי את המחשק אני נכנס אליו לפעמים בשביל הכיף !! המטוס קרב.. לא יכול לטוס יישר כמו שצריך !?!? הוא טס לאט ובעקימות.. ואין לי מומם ביידים... הוא טס כמו מסוק נכון ?! או שלא עליתי על השיטה... בהתחלה כדי לעלות לאוויר באמת עולים רגיל כמו מסוק אבל כדי לטוס צריך ללחוץ על הספרה 8 (בספרות בצד ימין)
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מצטער שאני מתפרץ !! אחרי שסיימתי את המחשק אני נכנס אליו לפעמים בשביל הכיף !! המטוס קרב.. לא יכול לטוס יישר כמו שצריך !?!? הוא טס לאט ובעקימות.. ואין לי מומם ביידים... הוא טס כמו מסוק נכון ?! או שלא עליתי על השיטה... אתה צריך להכניס את הגלגלים של המטוס...אני לא יכול לעזור לך בזה כי יש לי את המשחק לפליישטישן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.