פורסם 2006 באפריל 619 שנים שים לב מה אתה אומר http://techreport.com/reviews/2004q4/radeon-x800xl/index.x?pg=1 XL זה 400MHZ לא 500 ... ולזיכרון גם 490 ... OK אבל מי שישמע איזה TV יש לי אני עם 9200SE של ASUS והאיכות שלו כזו טובה שאני ממש לא מצפה ליותר !!! אני מחבר SVIDEO ל TV ורואים חלקקקק ואפשר אפילו לקרוא !!! אני רק דואג שהכרטיס של C3D מספיק איכותי שלא יהיו לו הפרעות ביציאה מה שיוצר טישטושים אצל GIGABYTE למשל לא מצאתי כרטיס שמעביר תנתונים בלי טשטושים חחח עכשיו בגלל שהכרטיס VIVO זה כמו ביטוח אני חושב בנוסף אל תשכח ש AIW יורד בביצועים למשחקים ואני לא צריך את היציאות שלו אז אני זורק כסף לים פשוט ... הGTO של C3D שעבר אצלי (דרך אגב הוא נפתח ) היה בעל VIVO וTVOUT פשוט באיכות מדהימה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים היה לך X1800 GTO ? או X800 GTO ?אם כן זה מתחיל להשמע טוב יותר ...נראה לך שאם היה עובר אצלי X1800GTO שנפתח הייתי מביא אותו לבחור ? הייתי אומר שהכרטיס מקולקל ואני מביא לו חדש X800GTO
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אם אני אצליח לפתוח צינורות ל X1800GTO זה יהיה באמת נס ... אבל גם בלי זה הוא כרטיס מספיק חזק מחכה לעוד תגובות ודיעות בנושא ... או רעיונות וחידושים ...
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר מאיפה לך יכול להיות גם מחו"ל ... ראיתי למשל איזה אתר בחו"ל מה זה זול מוכר לך X1800GTO של GECUBE ב 165 יורו כולל מע"מ שזה פחות מ 1000 שח נגנבתי פשוט חחח אבל אני לא אזמין משם עם כרטיס אשראי שאין לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.