פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר 1.אני בן ולא הומו 2.מזמן סיימתי את הבית הספר 3.אין לי כמות של עבודות כמו שאתה כתבתה4.גם לחה יש שגיעות כתיב 5.אז מה אני לא טוב בכתיבה של המילים נכון
פורסם 2006 באפריל 619 שנים PROSKאל תתיחס אליהם. הכרטיס הנ"ל לא נמכר עדיין בארץ ויקח זמן אם הוא יגיע לארץ. אז יש זמן :-*
פורסם 2006 באפריל 619 שנים 1.אני בן ולא הומו 2.מזמן סיימתי את הבית הספרבית הספר3.אין לי כמות של עבודות כמו שאתה כתבתהכתבתמי אמר שאתה הומו ? מלאה - היא מלאה בממתקים מלא - הוא מלא בממתקים קפיש ?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים עכשיו תקשיב ותקשיב טוב - תשקיע בלימודים , תקרא ספרים ואחרי שתשפר את שגיהוט הקטיו שלך תחזור לספר סיפורים שיש לך 92389283283823828 עבודות חחח חבר אתה לא מכיר תעשירים האלה שלא יודעים אפילו לרשום :s05:ה' בירך אותו במתנה אבל הוא לא חושב נכון מה לקנות ...אז תקשיב חבר יקר כמה שאתה אוהב כרטיסי מסךאתה ולא שום עשיר שבעולם צריכים לקנות כזה דבררק אם ממש משעמם לך ובמקום לחסוך תכסף לחתונה שלך ולבזבז מה שצריך באמת אתה רוצה לזרוק הכל זו כבר בעיה אחרתמעבר לכך כרטיס X1900XT עם מחשב חזק יספיק לךאז אל תלך להשתגע !!!
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אני קלתתי את הבחור הוא סתם עכשיו ממציא לנו דברים למה נראה לי שלבחור בן 25 יש סכל בישביל לא לבזבז איזה 15 אלף רק על כרטיס מסך...... אבל נגיד שאתה באמת רוטשילד..... אז אתה לא צריך יותר מ79GTX1!!! מקסי קנה עוד אחד אבל GTX *4 תשקיעה ב FX60 .....תסתכל קצט פה ותקנה לך משהו חמוד אם יש לך כסף!
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אני יודע שיש לי את ה1900XT אבל אני מתכוון לקנות אותם כשיצא הE8000 אז יש עוד קצת זמן וגם אחרי זה בתחילת שנת 2007 אני רוצה לקנות את הזה אם ה4 ליבות ונראה לי שזה היה באותו סוקט וכול הדברים האלה אז אני אוסף כסף ואני יקנה את המסך ואת 4 הכרטיסים ואת שניי המעבדים האלו אחד אחרי השני ולוח שיתאים למעבדים האלו וזהו זה התוכניות שלי
פורסם 2006 באפריל 619 שנים כעבור שנה - שנה וחצי אתה אומר לעצמך אויייייי למה ביזבזתי כל הרבה על המחשב כשהיום הוא בקושי מריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות גם QUAD SLI לא ייתן לך שיפור אדיר לעומת SLI רגיל
פורסם 2006 באפריל 619 שנים דווקא יתן יש מלאה דברים דברים שיתןציין אחד חוץ מהיכולת להשתמש בעוצמת העיבוד הזאת בתור מעבד פיזיקלי
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אם הוא היה רציני ובן 25 הוא לא היה בא לפה לזיין את השכל הוא היה מתקשר לחנויות ובודק לבד
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אם אתה רוצה אחד הזה אם 2 גיגה של זיכרון :itschy:לא הבנתי כלום בבקשה תתנסח כמו שצריך כדי שאוכל להבין אותך ומזל טוב לרגל הגעתך הקרובה לגיל מצוות
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר בדקתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי כלום :angryfire: :angryfire: :angryfire: :אי אפשר לדבר לכאלה ילדים בגנון :לזה שכותבים מלאה שטויות עתכוונתי לזה שיש לכול הכרטיסים האלה 1. 4גיגה של זיכרון 2. אם 8 ליבות לכול הכרטיסים
פורסם 2006 באפריל 619 שנים תראו הילד בן 15 זה בטוח אם הוא בן 25 למה שהוא יקבל 500 שח מתנה ליום הולדת ? יביאו לו פיצוץ לא 500 שח חבריקו תעשה טובה אל תשגע אנשים סתם שתגיע שנה הבאה תבוא לזבל בשכל על מחשב חדש ! עם 8 כרטיסים מצידי ו 10 ליבות ו10 מעבדים פיזיקלים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.