עבור לתוכן

המערכת שליי!!! - תמונות!

Featured Replies

פורסם

חבל אחי בזבזת המון המון כסף במקום זה הייתי קונה כמוני 2 זוגות רמקולים של החברה הטובה לפי דעתי בעולם!!!

יש לי בחדר שמחוברים למחשב ולפעמיים לדי וי די זוג רמקולים של CERWIN VEGA דגם E712 מי שמכיר...עלו לי איזה 5000 שקל במבצע!!! קניתי אותם בהתחלה לסלון אבל בסוף שמתי אותם בחדר...!!אין לי בנתיים מצלמה אז שיהיה לי אני ישים תמונה שלהם בתוך החדר!!!הם פשוט מרעידים את כול השכונה תאמינו לי

ודרך אגב כך נראים הרמקולים

באמת? אפשר לגעת בך?

פורסם

חחחח WESTRA לא טובים?!?!?!? הם אולי הרמקולים עם הצליל הכי מדהים שיש.. הבעיה שהייתה להם ירידה משנת 92 שהתחילו לצייר את התיבות שלהם בארץ ורק את הויברנות היו מביאים מהחברה,אם תשיג רמקולים WESTRA שיצאו לפני 92,אין לך מושג איזה צליל אתה תקבל.

פורסם

westra=peerless שניהם מיוצרים חלקית באשדוד...

פורסם

חחחח WESTRA לא טובים?!?!?!? הם אולי הרמקולים עם הצליל הכי מדהים שיש..

אהה, לא - הם לא.

פורסם

אולי גם אני אפתח חברה ליצור רמקולים במרתף.

כל מה שצריך זה קצת עץ מאיקאה, כמה אלמנטים סיניים בחמש שקל, והופה - נקרא להם Danon.

רמקולים מדהימים כמו ה Westra.

פורסם
  • מחבר

אולי גם אני אפתח חברה ליצור רמקולים במרתף.

כל מה שצריך זה קצת עץ מאיקאה, כמה אלמנטים סיניים בחמש שקל, והופה - נקרא להם Danon.

רמקולים מדהימים כמו ה Westra.

אחי, לך לשקם אלקטריק, שמע את הווסטרה ואחר-כך שמע כל סאב עד ל 2000 ש"ח.

תאמין לי שהווסטרה יותר חזק ומדוייק מכולם

פורסם

מה הקשר בין שקם אלקטריק לבין רמקולים טובים?

פורסם

אולי הכוונה למקום

1 שמוכרים ווסטרה

2 שיש שם חדר השמעה...

אני יש לי גם ווסטרה בבית אחלה רמקולים שבעולם

פורסם

בחיי, שיהיה לכם לבריאות.

אני מקנא בכם, ואני לא אומר את זה בציניות.

אם הייתי גם יכול להסתפק ברמקולים כמו Westra הייתי חוסך לעצמי אלפים דולרים.

פורסם

חברים, בעבר WESTRA הייתה חברה אמיתית. ולא רק אמיתית, אלא גם לא רעה בכלל. יצא לי לשמוע תכנון מעניין מאוד שלהם משנות ה-70 כמדומני. עם טוויטר ומיד אקטיביים ווופר 12 אינץ' פאסיבי שנשמע פשוט מעולה, וגם לא היה קשה בכלל לדחיפה. אם הרמקול הזה היה רמקול ממוצע שלהם (וכך הבנתי מאנשים) אני בטוח שהיו להם יצירות מעולות. בימינו זה שם ולא יותר מכך. הקשר לעבר הדגול של החברה מקרי לחלוטין.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים