פורסם 2006 באפריל 619 שנים שלום, קוראים לי יוני ואני מכור לקולה. אוהבים אותך יוני נ.ב תנסה לשים גומים על היד וכל פעם שאתה בא לאכול שקדים תמתח את הגומיה ותעזוב (זה עבד בתוכנית ארתור... :)
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מכור חזק לקבוקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDעצה,אל תקנה שקדים.תיגמל מהר כשהם לא בסביבה.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים קבוקים (היתי מכור) שחכתי את ההיתמכרות שגרמה לי להיות חולה (COUNTER STRIKE? ) מישהו פה חיב להבין אני קמתי בחופש הגדול שיחקתי עד הרגע שאני הולך לישון משהו כמו 15 שעות מישחק 9 שעות לישון משהו מטורף לא היתי מיתקלח(לפחות פעם בשבוע) לא היתי יוצא מהבית כלום כלום חוץ מיזה אבל זה עבר ואני רגוע היתי גם מכור לבריכה כל יום היתי שם
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אני מכור לחלומות הכחולים בלילה.. רק חבל שכל פעם לפני שאני נכנס ומתחיל לחגוג אני מתעורר
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אם אתה רוצה להיגמל מהתמכרות כלשהי הכי קל זה להחליף את ההתמכרות הישנה בהתמכרות חדשה... עצה שלי... תתחיל לעשן! ככה גם תהיה מגניב וגם לא תהיה מכור לשקדים... עזוב אותך, תתחיל לזיין. 8)
פורסם 2006 באפריל 619 שנים זיונים זה להומואים :nutty:למה אתה מזלזל באנשים ?אופס מה העתקתי חח היתכוונתי להעתיק אתה יודע מה זה ביכלל ?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים חחחח ... האימה.. יום יבוא והחלומות יתגשמו.. אבל כשזה יקרה אני אלמד לקח מראש ואקשור אותה למיטה מראש... תזהרי לברוח מותק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.