פורסם 2006 באפריל 519 שנים אהלן חבריםאני צריך את עזרתכםיש לי 2 מחשבים בבית על אס פירציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבציםאמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זההתודה ויום טוב.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר כן אחי אבל רשום שם להעתיק ממנו את ה Ip אם כולם העתיקו ממנו אז איך בידיוק שאני יביא כולם על אותו אייפי ?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים יש לך מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות מודם, המחשב הזה מקבל IP מספקית האינטרנט שלך, ובהנחה שזה לא חיבור קבוע, ה IP שלך משתנה כל פעם שאתה מתחבר מחדש לאינטרנט מהמחשב הזה.אם הבנתי אותך נכון, יש ברשותך מחשב נוסף, שלא מתחבר ישירות לאינטרנט, אלא מתחבר למחשב הראשי, ומקבל ממנו את האינטרנטבמצב הזה, אתה תגדיר עליו IP פנימי כמו במדריך שהפנו אותך אליו, אייפי 192.168 וכו'זה ה IP ברשת הפנימית שלךזה שכולם משתמשים ב IP הזה לא יגרום שום בעייה, כי זה לא IP אינטרנטי, מבין ? זה IP לשימוש הרשת הפנימית שלך בלבדלך ברשת האינטרנט יהיה IP אחד בודד בלבד, וזה ה IP שהספקית נותנת למחשב הראשי שלךלצורך העניין , הגלישה שלך תתבצע משני המחשבים, בסופו של דבר תזדהה בחוץ לפי ה IP הבודד שהמחשב הראשי קיבל.זה מצב תקין לגמרי וככה זה אצל כולםאני מקווה שהסברתי את עצמי נכון,אם לא הבנת משהו תנסה לחפש קצת חומר בויקיפדיה או בגוגל על רשתות, או שתשאל כאן בצורה מסודרת את מה בדיוק אתה לא מבין.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים וגם לא שאלת בצורה מסודרתאולי כדאי שתנסה לקרוא יותר לאטואם אתה לא מבין משהו תשאל בדיוק מה שאתה לא מבין לגביואני חושב שההסבר היה די ברור.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים משהו יותר פשוט: למחשב שמחובר לשני כרטיסי רשת שפעילים (או לכרטיס רשת ומודם USB למשל) יהיו שתי כתובות IP, אחת לכל רשת שהוא מחובר בה. אחת חיצונית, כלומר כתובת שקיבלת מהספק שלך, ואחת פנימית, שזאת כתובת שקבעת ברשת הפנימית שלך. ככה שזה ממש לא משנה מה תקבע בIP של הרשת הפנימית שלך, כי גם ככה אי אפשר לגשת אליה מבחוץ (עם פיירוול כמובן).
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר אז אני יכול באייפי פנימי לבחור איזה אייפי שבא לי ?אני בטח צריך להגדיר אותו דבר בשתי המחשביםאיפה בידיוק אני שם את האייפי הפנימי ?
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר מישהו יכול לסדר לי את זה בסיוע מרחוק ?פליזזה המסנג'ר שלי : hye@loads.ws
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.