עבור לתוכן

צריך עזרה בשיתוף אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים

אני צריך את עזרתכם

יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי

רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים

אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה

תודה ויום טוב.

פורסם

המדריך בראש הפורום יענה על שאלתך.

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל רשום שם להעתיק ממנו את ה Ip אם כולם העתיקו ממנו אז איך בידיוק שאני יביא כולם על אותו אייפי ?

פורסם

יש לך מחשב אחד שמחובר לאינטרנט באמצעות מודם, המחשב הזה מקבל IP מספקית האינטרנט שלך, ובהנחה שזה לא חיבור קבוע, ה IP שלך משתנה כל פעם שאתה מתחבר מחדש לאינטרנט מהמחשב הזה.

אם הבנתי אותך נכון, יש ברשותך מחשב נוסף, שלא מתחבר ישירות לאינטרנט, אלא מתחבר למחשב הראשי, ומקבל ממנו את האינטרנט

במצב הזה, אתה תגדיר עליו IP פנימי כמו במדריך שהפנו אותך אליו, אייפי 192.168 וכו'

זה ה IP ברשת הפנימית שלך

זה שכולם משתמשים ב IP הזה לא יגרום שום בעייה, כי זה לא IP אינטרנטי, מבין ? זה IP לשימוש הרשת הפנימית שלך בלבד

לך ברשת האינטרנט יהיה IP אחד בודד בלבד, וזה ה IP שהספקית נותנת למחשב הראשי שלך

לצורך העניין , הגלישה שלך תתבצע משני המחשבים, בסופו של דבר תזדהה בחוץ לפי ה IP הבודד שהמחשב הראשי קיבל.

זה מצב תקין לגמרי וככה זה אצל כולם

אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון,

אם לא הבנת משהו תנסה לחפש קצת חומר בויקיפדיה או בגוגל על רשתות, או שתשאל כאן בצורה מסודרת את מה בדיוק אתה לא מבין.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת לא הבנתי כלום

פורסם

וגם לא שאלת בצורה מסודרת

אולי כדאי שתנסה לקרוא יותר לאט

ואם אתה לא מבין משהו תשאל בדיוק מה שאתה לא מבין לגביו

אני חושב שההסבר היה די ברור.

פורסם

משהו יותר פשוט: למחשב שמחובר לשני כרטיסי רשת שפעילים (או לכרטיס רשת ומודם USB למשל) יהיו שתי כתובות IP, אחת לכל רשת שהוא מחובר בה. אחת חיצונית, כלומר כתובת שקיבלת מהספק שלך, ואחת פנימית, שזאת כתובת שקבעת ברשת הפנימית שלך. ככה שזה ממש לא משנה מה תקבע בIP של הרשת הפנימית שלך, כי גם ככה אי אפשר לגשת אליה מבחוץ (עם פיירוול כמובן).

פורסם
  • מחבר

אז אני יכול באייפי פנימי לבחור איזה אייפי שבא לי ?

אני בטח צריך להגדיר אותו דבר בשתי המחשבים

איפה בידיוק אני שם את האייפי הפנימי ?

פורסם

צריך להגדיר בדיוק כמו שכתוב במדריך ולא איך שבא לך

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לסדר לי את זה בסיוע מרחוק ?

פליז

זה המסנג'ר שלי : hye@loads.ws

פורסם

מה הבעייה לעבוד ע"פ המדריך בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים