פורסם 2006 באפריל 519 שנים היי חברים,אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!
פורסם 2006 באפריל 519 שנים תבדוק בנוסף גם אם יש DNS של הספקית שלך במאפייני ה TCP/IP של ה wifi connection במחשב שלא מחובר ישירות למודם לפחות.אם אין, תוסיף, לדעתי זה יפתור לך את הבעיה.באשר למחשב השני, באמת תנסה לנטרל חומות אש כמו שאמר אור.
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר המממ...... DNS את זה עדיין לא ניסיתי. איפה ניתן למצוא את המספר? ואיפה לעדכן אותו? בנייד אני מבין?
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר היי חברים תודה רבה זה הסתדר. ה-DNS עשה את העבודה- מצאתי את המספרים כאן בפורומים. תודה!!!! ;D
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מזל טוב שהצלחת, אבל להבא אל תשלח כמה הודעות ברציפות. תערוך את ההודעה האחרונה שלך אם אתה רוצה להוסיף משהו ועוד אף אחד לא שלח תגובה. תקרא את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.