פורסם 2006 באפריל 819 שנים הם רוצים להכניס איזשהו FSB עם Full Duplex, אני מניח שאם הם לא יסתדרו עם זה הם יקנו זכויות להשתמש ב-HTT (שכן זה לא פטנט של AMD)לפי חבר שדיבר איתי השבוע ועובד במחלקת מעבדים באינטל, הם בהחלט הולכים לנטוש את ה-FSB ולא לטובת ה-HTT...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים בטח שכן.הקונרו כבר סגור - בחייך.אנחנו מדברים על דורות הבאים לא על הדור של קונרו-מרום-וודקראסט...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים נכון, זה מה ששניהם רשמו - אני יודע לקרואמה ששאלתי זה לגבי details, אם ישנםזה מה שמעניין
פורסם 2006 באפריל 819 שנים עדיין אין הרבה מידע על זהגם ככה אנחנו לא נראה את הטכנולוגיה הזאת (אם בכלל היא נמצאת בפיתוח) עוד הרבה זמןרק עכשיו אינטל משחררים ליין חדשהמעבדים הבאים יבואו ב אמצע/סוף 2007 תחילת 2008חסר עוד רבה זמן
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אם כבר דלף מידע החוצה - אני משוכנע שיש קווי מתאר כלליים לטכנולוגיה (רוחב אפיק, טורי/מקבילי, מהירות, Mt/s וכו')
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מי אמר שדלף מידע החוצה?זה שחושבים שאינטל מפתחת טכנולוגיה כזאת זה יכול להיות סתם ניחוש של איזה אנליסטאו איזה מומחהיכול להיות שזה נכון יכול להיות שלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.