פורסם 2006 באפריל 1119 שנים לא ביקשתי שתסכים אלא שתפנים ...שוב זה שאנשים לא יודעים להעריך סחורה יד2 זה בעיה קשה ...זו הודעת ספאם ...לפחות היית מעיר משהו ומוכיח את זה שאני טועה או משהו כזה ...זה לא בעיה קשה זה פשוט דעה אישית ואין פה על מה להתווכח כי זה לא עובדותכל מקרה הוא שונה מהשני וזה הכל תלוי בקונה עצמוברור שלקנות מסך 15" בן 3 שנים ב2000 שקל זה מוגזם אבל אם זה לא קיצוני אז זה נתון אך ורק לדעת הקונה עצמו
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים בטח אתה מה אכפת לך שאיזה אחד יזרוק תכסף שלו על מסך יד2 ישן ומשומש הרי אתה לא מוציא תכסף הזה ומה שהכי דופק תאנשיםהחברים פה בפורום זורקים לכל אחד דברים לא משתלמיםלקנות מסך 17" ישן ואפילו דגם טוב של אותה תקופה, ושעבר לו שנתיים במחיר של 400 שח צריך להיות מטומטם !
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים תגיד מה אתה מדבר בכלל למה שאני ימליץ למישהו על משהו שאני בעצמי לא הייתי קונה אם הייתי במצב במקומו ובתנאי שלו?? למה אתה מלכלך כל מי שנרשם לפורום הזה זה בגלל שהוא רוצה ויכול לתת עזרה לאחרים לא כולם יודעים כל כך הרבה כמוך כמובן אבל אנחנו משתדלים אני רוצה בשם כל החברים בפורום הזה להתנצל בפניך על בורות יתר פשוט סליחה בחזרה לנושא לפותח הדיון יש הרבה מסכים משומשים יד שניה ששוים לקנות פשוט אתה צריך לבדוק בני כמה הם איך הם נראים מבחינה חיצונית (שלא יהיו חבולים פיזית) מחיר כמובן צריך להיות טוב וגם בעלים קודמים חשוב לדעת (אם המסך היה של איזה גיימר מושבע ששומר על החומרה שלו או איזה מסך שהיה תקוע באינטרנט קפה )
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים עזוב במשך כל השיחה יש לך דעה תומכת לבחור הקודם ...אבל שיהיה אני רק מנסה לעזור לבחורתמליצו לו מצידי לקנות מסך גם ב 500 שח ...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים חחח אתה ממש מצחיקאני לא תומך באף אחד פהאני רק תומך בדעה שליולפי דעתי יש גם מסכים ששוה לשלם עליהם גם 400 ו 500 שקלאם אתה קונה מסך חדש ואחרי כמה זמן אתה משיג מסך אחר יותר טובאתה רוצה למכור את הקודםאבל הוא ממש חדש בלי שריטה ובקושי השתמשתכמה אתה חושב שצריך להוריד מהמחיר האורגינאלי של 800 שקל?200 שקל יהיה פייר לגביך??ברור שלאאתה תנסה למכור אותו ב450-500 שקל ואולי אפילו יותראז זה מה שהבחור צריך לחפשמסכים עם שימוש מופחת
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים הייתי נכנס לויכוח הזהאבל זה מאמץ עילאי בשבילי להבין משהו מההודעות של טל ושל AssaFiles במיוחד.אז אני רק אגיד שתראה מה אתה קונה לפני,ואז תחליט,תריץ משחק או משהו שתראה תצבעים,ממליץ על יוטי 04 צבעוני מאוד.
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אין מה להבין אני מדבר מההתחלה על מסך שעברו לו 2 שנים ונשאר לו שנה אחריותובשוק היום הוא עולה 700-800 שחאז לא שווה לקנות אותו בחיים ב 400 שח !!!רק 300 שח ומטה וגג אם ממש טוב ושמור על 350 שח ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.