פורסם 2006 באפריל 419 שנים שלום אחים שלי,אני חייב להסיג את המשחק GTA San Andreas אבל באימיול לוקח מלא זמן להוריד אותו.אם מישהו יכול להביא קישור של הורדה ישירה של GTA San Andreas או אתר שבו יש הורדה ישירה שיביא ליבבקשה תביאו
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אסור לדבר בפורום הזה על ווראז!!! לנעול! נ.ב אתה נתתה לו לינק לחנות והוא ביקש לינק...
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אסור לדבר בפורום הזה על ווראז!!! לנעול! נ.ב אתה נתתה לו לינק לחנות והוא ביקש לינק... וואווווווו איזה גאון אתה!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים ברוכים הבאים לפורום 'משחקים'! נא לקרוא לפני פרסום הודעה! חוקי הפורוםברוכים הבאים לפורום 'משחקים'!פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למשחקים וקונסולות. אם אתה מעוניין לרכוש משחק מחשב חדש אבל מתלבט איזה, מחפש FPS מומלץ או איזה משחק אסטרטגיה קליל, זהו הפורום המתאים לשאלתך.בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים במשחקים וקונסולות משחק.כמו כן, ישנו דיון תמיכה בראש הפורום. אנא קיראו אותו ונסו לפתור את בעייתכם לפיו.במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם.אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר.1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. כמו-כן, הודעות סתמיות וחסרות תוכן, או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אני רוצה לינק להורדה לא לקנייהבעיה שלך...לך תקנה, גנב נוכל!וכבר אמרו לך אסור פה לדבר על WAREZwarez= משחקים פרוצים וכדומה.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אוויי ואויייי איזה טעות של צעירים או שאתה מנסה להתגרות בגורל שלך או שאתה טיפש זה כמו שאני יבקש את CD-KEY בפורום של מיקרושיט ואת LegitCheckControl.dll הגרסה הישנה {והפרוצה} בגלל שהוינדוז החדש שהורדתי לא עובד לי או כול שטות אחרת נסה במקום אחר טיפש ולסגור לפני שזה יגיע למחוזות אחרים
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר מה אתם כאלה כבדיםאם הייתי טחון בכסף בשביל לקנות משחקים בכאלה סכומים תאמין לי שלא הייתי מתחיל לשבור את הראש כדי להסיג איזה קישורפשוט הייתי הולך לעיר וקונה את זהאבל מה לעשות שאני לא כזה טחון בכסףבבקשה תביאו לינק
פורסם 2006 באפריל 419 שנים חחח אתה טיפש קשה הבנה או מה??? בפורום הזה אסור לדבר על ווארז ולכן אנחנו פשוט לא ניתן לך לינק בכלל לדעתי צריך להעיף אותך מהפורום!!!! מנהלים תנעלו כבר
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אתה מבין שאם הם מביאים פה לינק האתר יסתכן בתביעה? ומי לעזאזל יחזיק משחקים מלאים על שרתים באינטרנט
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש חברות שמוכרות משחקים רק ע"י הורדה, לדוגמא..פותח הת'רד, לא תוכל לקבל פה עזרה בהשגת משחקים פרוצים נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש על בקשת וארזננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.