פורסם 2006 באפריל 419 שנים חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !
פורסם 2006 באפריל 419 שנים תגיד אתה נורמלי ... ראית שנעלו לך את התרד הקודם אז פתחת אחד אחר ..... בושה וחרפה לנעול
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר אין פה שום עבירה על חוקי הפורום אני רק רוצה לדעת איך צורבים משחקים לפלייסטיישן מה לא חוקי בזה
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אין פה שום עבירה על חוקי הפורום אני רק רוצה לדעת איך צורבים משחקים לפלייסטיישן מה לא חוקי בזהכי אמרתה שהמישחק על המחשב ובארץ אסור ליצרוב מישחקים שמוגנים בזכויות יוצרים חוץ מיבמיקרה שיש לך תדיסק המקוריוזה נועד לגיבוי לשימוש פרטיאו שקיבלתה זכויות ליצרוב מהחברה שמחזיקה בזכויות יוצריםביגלל זה מה שאתה רוצה לא חוקיקפיש
פורסם 2006 באפריל 419 שנים ננעל.dragonEx, קיבלת אזהרה, אזהרה ראשונה, זה לא חוקי לצרוב משחקים לפלייסטיישן, לכן אסור לפתוח על זה דיונים כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.