פורסם 2006 באפריל 319 שנים זה הגיוני?(ראו תמונות)צרבתי את הדיסק על X2 והבדיקה נעשתה על X5.עשיתי משהו לא נכון או שדפקו אותי?תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר לא הבנתי אם אני יצרוב במהירות יותר גבוהה אז האיכות תהיה יותר טובה?ולמה על האריזה רשום X8 ושאני בא לצרוב אז רשום לי שאני יכול לצרוב עד X12?תודה
פורסם 2006 באפריל 819 שנים פה צרבתי דיסק של CITY DISK+עם צורב של פילפס SPD 2400מה דעתכם על התוצאה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מתי תתפוס שזו רק בדיקה אחת ויש עוד הרבה פרמטרים לא פחות חשובים. חבל שאני לא יכול להראות לך את הפרינקו של חבר שלי שמתפוררים.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אתה רוצה להגיד לי מה זה פרינקו זאת החברה הכי גרועה ביצירת דיסקים ל DVD אבל איך התוצאה של ה CITY DISK TUKH ZV אולי זה בגלל הצורב ?
פורסם 2006 באפריל 819 שנים עוד הפעם אתה מתחיל INFOMEDIA (סילבר-ליין ) הם דיסקים מצויינים ואני המון צורב איתם ואין איתם שום בעיה אני לא מבין למה אתה שונא את הדיסקים האלה למה אתה לא יכול להשלים עם זה שסילבר ליין הם דיסקים טובים האם היה לך בעיות איתם ?תן הוכחות לי בנתיים לא היה לי איתם בעיות אני לא נוגע בדיסקים שאיכזבו אותי כמו : fortis-teac-maxell-vangrad-princo-tdkכן גם עם TDK היו לי בעיות הנתונים נמחקו לי כעבור חודשיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.