פורסם 2006 באפריל 419 שנים ומצד שני, אם אתה לא האידיוט האמריקאי הממוצע, ואתה יודע שווליום גבוה זה רע לך, אלה הIEM אם הבידוד הטוב, האוזניות היחידות שאתה מסוגל לשמוע איתם ברחוב/במכון כושר/בכל מקום עם רעש בווליום נמוך.הוא כתב בהודעה הראשונה שהוא שומע על full volumeאז נתתי לו אזהרה שלא ישמע חזקאחרת הוא הורס לעצמו את השמיעהובכל אופן שעוד אנשים ידעוכי לי כבר נהרסה השמיע בגלל זה :'(לא באופן דרסטי אני פשוט שומע צלצולים בלי סוףזה מפריע בלילה כאשר יש שקט :-\
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר שים לב שאם אתה רץ אוזניות עם ספוג זה די... מגעיל, נרטב מזיעה ואיכסה כזה... :-\ פעם אחרונה שבדקתי אני לא מזיע באוזניים. מצד שני לעומת האוזניות כפתור שיש לי כרגע, הן נוטות ליפול בגלל הזעזועים וכי הן לא ממש ממש מקובעות לאוזן, באוזניות קשת שיושבות יציב על הראש זה לא יקרה אני מניח.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לפורטה פרו באס צלול ומדהים!אני שומע בעיקר מטאל ולא הייתי מחליף אותם בשום אוזניה באותו מחיר.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר כן הבנתי שלפורטה פרו יש גם סאונד טוב מאוד.השאלה לאיזה מבין השניים יש סאונד יותר טוב?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים הסאונד שלהם דומה מאוד מאוד,לפורטה פרו יש לדעתי בסים יותר יפים.עם ההבדל במחיר משמעותי,הייתי לוקח את הזול מביניהם.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים ההבדל בניהם הוא בערך 50 שקל, ובוא לא נשכח ייתרון נוסף לקוס- אחריות לכל החיים!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים האחריות היא אחריות בינלאומית, "אדר סוכניות" מביאים אותן לארץ, אבל אתה אפילו לא צריך לשמור על החשבונית, תקבל אחריות בכל מקום
פורסם 2006 באפריל 419 שנים ואם "אדר סוכניות" סוגרת מחר את הבסטה? (לא שאני יודע משהו או רומז משהו, אבל מכיוון שזאת לא אחת החברות הגדולות בארץ...)
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אני חוזר, זאת אחריות *בינלאומית* יעני אם אדר יפלו תוכל לשלוח את זה לחו"ל בחינם אין כסף, חוץ מיזה אני בטוח שיש עוד מקומות שמביאים את האוזניות האלו
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לפורטה פרו באס צלול ומדהים! אני שומע בעיקר מטאל ולא הייתי מחליף אותם בשום אוזניה באותו מחיר. מחזק!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר יצא לי לקרוא השוואה בין הקוס לPX100 לPX200 והם אמרו שההבדל הוא מזערי והוא נוטה טיפה לטובת הסנהייזר.לינק:http://www.goodcans.com/HeadphoneReviews/porta.htmנראה לי אני אלך לתוכי כי יש להם את שני הדגמים ופשוט אתייעץ איתם (מקווה שיהיה אפשר גם לשמוע) ומה שהם יגידו אני אלך איתם.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר רוב החנויות הוירטואליות מבוססות על חנות אמיתית.במקרה של תוכי, גם, אם לא, אז לא הייתה כתובת של החנות עצמה.ככה אני לפחות הבנתי מהאתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.