עבור לתוכן

אוזניות לG3 בתקציב של כ300-400

Featured Replies

פורסם

קניתי היום IAUDIO G3 ואני סה"כ מרוצה, אבל הדבר היחיד שמעצבן אותי זה שהאוזניות חורקות בבאסים בווליום גבוה (לא גבוה באופן מטורף אלא רק גבוה).

רציתי לשמוע המלצות לאוזניות שבאמת יש הבדל רציני (דגש על רציני) בינן לבין האוזניות שמסופקות (שלא נראה לי שהן הMX500 גם לפי מוכר בבאג וגם לפי המוכר בחנות שבא קניתי).

אם התקציב לא מספיק לאוזניות שאני באמת אהנה מהן אז אני אעדיף להשאר עם הנוכחיות.

דרישות:

1. באס! הפרמטר הכי חשוב! שיהיה באס מאוד עמוק וחזק, זה הכי חשוב לי במוזיקה וזה מה שהכי "עושה לי את זה".

2. לא מפריע לי אם זה אוזניות in ear אוזניות "רגילות" או אלו שעוטפות את האוזניים (כמו אולפנים כאלה לא זוכר את המינוח המדוייק).

3. רצוי שהאוזניות יהיו נוחות לאוזן ולריצה (ריצה לא חובה) וכמה שאני אוהב את הסאונד של הגדולות, אי אפשר באמת להסתובב עם כזה דבר.

היו לי את האוזניות PC130 של סנהייזר, שעלו לי 50 יורו בגרמניה, והן היו טובות אבל לא מלהיבות , לא התלהבתי במיוחד, מה שכן הן מיועדות למחשב ועם מיקרופון כך שברור לי שבמחיר הזה אוזניות למוזיקה היו נותנות לי סאונד יותר טוב, אבל בכל מקרה זה מקור להשוואה מבחינת הדרישות שלי.

בתודה מראש, אופיר.

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתקציב כזה נסה לגרד e2c מאיבאי או מחנות אמריקאית אחרת. לא חושב שיש משהו יותר מומלץ.

אתה רוצה EARBUDS נכון?

פורסם
  • מחבר

לא סגור על איזה סוג אוזניות אני רוצה.

אבל לדוגמא עכשיו הלכתי לרוץ והאוזניות של הG3 כל הזמן נפלו לי מהאוזן... זה היה מעצבן... אני רוצה אוזניות שישבו בול בתוך האוזן.

וגם שיהיה באס כמה שיותר איכותי ומשמעותי.

ראיתי ביקורת בZAP על הE2C והחסרון היחיד שלה כתוב שאין לה באס בשיט. אז גם אם זו אוזניה ברמה של 3000 ש"ח בלי באס - אני לא אהיה מרוצה ממנה כלל וכלל.

ראיתי אופציות נחמדות מבית KOSS וSENNHEISER...

פורסם

אז אתה רוצה מה שנרא IEM.

במחיר הזה כמעט כל אוזנייה תתן לך באס, הבעיה היא הצלילים הגבוהים והבינוניים אני די בטו שבתקציב הזה

http://reviews.cnet.com/Shure_E2c/4505-6468_7-30422090.html

אלה יהיו הכי טובות

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה IEM?

ונגיד שאני שומע מהאוזניות הקיימות, יש הרגשה קצת של צליל יותר מדי בבלאגן, אני בדר"כ שומע מוזיקה שחורה \ אלקטרונית ולפעמים רוק.

זה סוג מוזיקה שעמוסה בצלילים ולפעמים יש הרגשה של בלאגן במקום מוזיקה.

מבין למה אני מתכוון?

אבל אני לא שומע מוזיקה קלאסית וכינורות שאני צריך שהצלילים יהיו חדים בצורה קיצונית.

פורסם

אני מניה שהIE זה לINEAR לא זוכר למה הM

בכל מקרה השור האלה נחשבות מדהימות אבל אם אתה עדיין בספק אז http://www.head-fi.org/ כאן יעזרו לך

פורסם
  • מחבר

אין לי ספק שהן מדהימות אבל קראתי שיש להן חסרות מאוד גדול בשבילי - באס!

וכמו שאמרתי לא אכפת לי אם זה אוזניות במחיר 200 במקום 2000, אם אין להן באס כמו שצריך, הן לא מעניינות אותי.

ואם יש אוזניות שהן לא inear אבל לא מסורבלות, ויושבות טוב על הראש - אני בעד לגמרי! אפילו מעדיף.

ידוע לגבי חנות שאפשר לנסות אוזניות בחנות עצמה ולשמוע בעצמך ולהחליט?

ועכשיו כמה דגמים מכמה חברות שראיתי בתקציב נורמלי תגידו לי אם יש איזשהו דגם בולט לטובה-

sennheiser -, px100, px200, hd415, cx300, hd497, hd60, hd477, ויש אוזניות כביכול שהוגדרו "מקצועיות" לדי ג'יי אז לא הכללתי אותן (לפי דיג'יי שופ).

מבית KOSS יש - portapro, td80,

ויש עוד את GRADO, ועוד חברות שאני בטח לא מכיר, ולסוני לא נכנסתי כי אני לא מכיר אותם ולא נוטה לאהוב במוצרים כאלו חברות שעושות מגוון יותר מדי עצום של מוצרים במקום להתמחות בתחום מסויים.

בכל מקרה, יש עוד עצות? מוכן ללכת גם על אוזניות שעוטפות את האוזן בתנאי שהן יהיו נוחות לאחסון.

פורסם

אוקי, הזכרת KOSS PORTA PRO יש לי זוג כזה והן ממש מצויינות, והבאס שלהן ממש מורגש, אפילו יותר מידי באס לטעמי...... אבל אמרת שזה חשוב לך........

גם הPX100 מצויינות אבל עליהם אני לא יכול לדבר מנסיון אישי......

פורסם

אם כבר קוס אז יגם את ה75 ו35.

ויש את ה MX300/400/500/450/550 שעולות בחול פרוטות ופה המון.

תנסה גם לחפש ביקורות על הEP630, ואודיו טכניקה 7.

פורסם
  • מחבר

לגבי האודיו טכניקה 7 וה630, לא יודע אם יש חנויות שמוכרות את המוצרים האלו בארץ אם כן, איזה?

אני יכול לקנות רק בארץ!

פורסם

זיגזאג www.zigzag2000.co.il מוכרת תקריאטיב.

אם אתה משלם בכרטיס אשראי בינלאומי יש חנות שתמכור לך את האודיו טכניקה ומשלוח רק של 8 דולר - כנראה היא תהיה זולה יותר עדיין.

פורסם

המלצה שלי לא לקנות inear הם פוגעות בשמיעה הרבה יותר מהר מאוזניות can רגילות

במיוחד בווליום גבוה

ובכל אופן גם לא לשמוע בווליום גבוה ...

גם פוגע בשמיעה...

אם אתה שמוע צילצולים אחרי ששמעת איזה שיר

זה כבר לא סימן טוב זה אומר ששמעת חזק מידיי

ולאט לאט השמיע שלך תפגע יותר ויותר

וכמו שאמרתי ב inear זה קורה הרבה יותר מהר

בגלל זה הייתה גם התביעה היצוגית נגד apple בארצות הברית

שהם לא הזהירו לקוחות על זה

:xyxthumbs:

פורסם

ומצד שני, אם אתה לא האידיוט האמריקאי הממוצע, ואתה יודע שווליום גבוה זה רע לך, אלה הIEM אם הבידוד הטוב, האוזניות היחידות שאתה מסוגל לשמוע איתם ברחוב/במכון כושר/בכל מקום עם רעש בווליום נמוך.

פורסם
  • מחבר

אני נוטה לא לאהוב מוצרים של CREATIVE, לא יודע למה.

בכל אופן אני נוטה יותר ויותר לכיוון הPX100.

מה שחשוב לי זה אוזניות שיהיו נוחות באוזן לאורך זמן ויהיה ניתן לרוץ איתן.

פחות אכפת לי אם אני אשמע טיפה רעשים מבחוץ או שבחוץ ישמעו טיפה רעשים ממני.

פורסם

שים לב שאם אתה רץ אוזניות עם ספוג זה די... מגעיל, נרטב מזיעה ואיכסה כזה... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים