פורסם 2006 באפריל 319 שנים היה לי איזה אתר שנותן להוריד סקריפטים ב-PHP וגם ב-ASP מתורגמים והרצתי חיפשו גם בגוגל וגם פה באתר ולא מצאתי, אז...אם מישהו מכיר את כזה תודה.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מה ז"א סקריפטים מתורגמים?כאילו להוריד את מערכת פורמים כמו phpBB שמישהו כבר תרגם אותה לעברית?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר לא רק.....בלוגים, סקרים, ועוד מלא... גם ב-ASP...אני זוכר שבאתר ההוא היה גם PHPBB......
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים ב- webmaster.org.il לא מציעים קוד מוכן\מערכת שלמה מוכנה.אולי חיפשת את - www.hebnuker.org?
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר האתרים ל מתאימים.שוב אני לא מחפש מערכת פורטל מתורגמת אלא סקריפטים בנפרד,לדוגמא: מערכת בלוק\חדשות\אלבום\מערכת קניות\תמונות ועוד....כמה שיותר יותר טוב.רצוי ב-PHP ואם יש גם ב-ASP אז מה טוב......היה אתר שאני לא זוכר את שמו.... היה אחלה אתר..... איזה באסה!...חחח בכל אופן תודה לכ מי שעוזר\מנסה...
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים ·._.·´‾ link=topic=174747.msg1510585#msg1510585 date=1144792616]האתרים ל מתאימים.שוב אני לא מחפש מערכת פורטל מתורגמת אלא סקריפטים בנפרד,לדוגמא: מערכת בלוק\חדשות\אלבום\מערכת קניות\תמונות ועוד....כמה שיותר יותר טוב.רצוי ב-PHP ואם יש גם ב-ASP אז מה טוב......היה אתר שאני לא זוכר את שמו.... היה אחלה אתר..... איזה באסה!...חחח בכל אופן תודה לכ מי שעוזר\מנסה...יש את זה:http://www.hotscripts.comהוא לא בעברית אבל גם משהו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.