עבור לתוכן

יש לי שאלה: מה יותר מומלץ לקנות כיום 7600GT או 7900GT בגלל ה-DX10 שבאופק?

Featured Replies

פורסם

אם זה נכון זאת אומרת שמחשבי 512MB לא יוכלו להפעיל את המחשב עם ויסטה

ושבמחשבי 1GBבקושי יוכלו לשחק במשחק כבד....

הדבר הזה בטוח???

בולשיט...

הם הראו תמונה שהיה לו איזה 55 דברים ברקע ביניהם FAR CRY...

אם תעשה ניסוי מהיר גם בXP יגמר לך הזיכרון מהר מאוד עם כ"כ הרבה זבל ברקע...

• תגובות 82
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל עוד אתה לא יכול לדעת כמה מהתהליכים הם תהליכי מערכת אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן.

פורסם

כל עוד אתה לא יכול לדעת כמה מהתהליכים הם תהליכי מערכת אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן.

צודק, אבל אתה מסכים איתי שFAR CRY כבד מספיק לאכול 500-600 מגה מהמערכת?

מכאן נשאר לך 500-400.

אתה מסכים איתי ש300-350 זה מה שצריך למערכת הפעלה בסדר גודל של XP?

נשאר לך XP+FAR CRY =800-850...

בבקשה הוכחתי שגם ג'יגה יכול להספיק...

פורסם

כמות הזכרון שכל תוכנה משתמשת תלויה במערכת ההפעלה, להריץ VISTA למשחקים על פחות מ2GB יהיה לא ריאלי, גם XP לא רחוק מזה.

פורסם
  • מחבר

עידכון אחרון:בסוף אני מחליט ללכת על ה-7600GTבמילא עוד שנה וחצי אני בצבא ואנ מאמין שזה יספק אותי לשנה וחצי בטוח ואז יעברו ככה 3 שנים שלא יהיה לי הרבה זמן למחשב.

תודה לכל מי שעזר לי פה ;D

פורסם

1. מישהו יודע (מאיזה מקור מסויים או מהשערה) אם G7900 יפעיל על ההגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה הכי גבוהה למסך LCD

את המשחק UT07 ??

2. ה 1900 הרבה יותר טוב מ 7900 או שהוא יותר טוב ממנו אבל לא בצורה משמעותית (מבחינת הביצועים במשחקים) ?

פורסם

1. מישהו יודע (מאיזה מקור מסויים או מהשערה) אם G7900 יפעיל על ההגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה הכי גבוהה למסך LCD

את המשחק UT07 ??

2. ה 1900 הרבה יותר טוב מ 7900 או שהוא יותר טוב ממנו אבל לא בצורה משמעותית (מבחינת הביצועים במשחקים) ?

1-זה עוד רחוק ואין מוסג

2-תעשה חיפוש דיברו על זה הרבה

פורסם

את המשחק UT07 ??

כתבו ש7800GTX אמור להספיק..

אבל אחי, לך תדע!!

פורסם

1. חוץ מ DX10 יש ל VISTA עוד שיפורים? רבים? משמעותים?

2. ל XP יש תמיכה מלאה ב DX9 ?

3. בעתיד, יהיה הבדל רב ומשמעותי בין הגרפיקה שאנו רואים במשחקי DX10 בווינדואוס ויסטה

לבין משחקי DX10 בווינדואס XP ?

פורסם

1. חוץ מ DX10 יש ל VISTA עוד שיפורים? רבים? משמעותים?

2. ל XP יש תמיכה מלאה ב DX9 ?

3. בעתיד, יהיה הבדל רב ומשמעותי בין הגרפיקה שאנו רואים במשחקי DX10 בווינדואוס ויסטה

לבין משחקי DX10 בווינדואס XP ?

1. טונה של שיפורים אני לא אפשרט כי זה יקח לי שנים...

2. כן, כמובן.

3. א. לא יודע.

ב. DX10 כנראה לא יהיה לXP...

פורסם

1. טונה של שיפורים אני לא אפשרט כי זה יקח לי שנים...

2. כן, כמובן.

3. א. לא יודע.

ב. DX10 כנראה לא יהיה לXP...

זאת אומרת שגם אם יהיה לנו תמיכה מלאה של הכרטיס מסך ב DX10 אנו לא נוכל לראות את האפקטים של ה DX10 (בווינדואוס XP) ?

פורסם

עזבו אתכם מ- VISTA :yelclap: קונים מה שיש כרגע בשוק ומה שהכי עדכני ואפשרי לכל אחד ואחד מן הצרכנים :xyxthumbs:

עד שויסטה תצא יקח הרבה זמן, עד שרוב הציבור יעבור אליה יקח הרבה זמן, עד שתהיה תמיכה טובה יקח הרבה זמן, אז לדעתי היום זה משתלם מאוד לקנות כרטיסי מסך ברמה של 7900GT ובטח ובטח במחיר העדכני שלו. (מי שהספיק לקנות ב1800 עשה את עסקת חלומותיו :cool2:)

אז בקיצור, תקנה אחי 7600GT או 7900GT כי הם ביחס מחירים/ביצועים מצוין להיום.

אני הייתי הולך על 7900GT כי זהו כרטיס חזק מאוד במחיר יחסית נמוך מאוד (אבל זו דעתי האישית וכל אחד יכול לחלוק עליה).

פורסם

זאת אומרת שגם אם יהיה לנו תמיכה מלאה של הכרטיס מסך ב DX10 אנו לא נוכל לראות את האפקטים של ה DX10 (בווינדואוס XP) ?

מבחינת משתמש הקצה D3D10 לא מוסיף שום דבר מעניין במיוחד, ולא תיהיה לך שום סיבה להפעיל כרטיסי מסך עם תמיכה בD3D10 על XP גם אם תוכל שזה עדיין לא ברור מספיק.

פורסם

אני הצלחתי להשיג את שלי ב1500 (1800+זיכוי מע"מ)

דעתי לגבי הDX10 היא שעוד בערך שנתיים וחצי נדבר על חומרה בעלת תמיכה מלאה בDX10.

וכדי לקנות עכשיו כרטיס מסך חזק.

פורסם
  • מחבר

אבל ה-7600GT הוא כרטיס מסך חזק לא?

הוא יריץ לי היום כל משחק שקיים לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים