עבור לתוכן

יש לי שאלה: מה יותר מומלץ לקנות כיום 7600GT או 7900GT בגלל ה-DX10 שבאופק?

Featured Replies

פורסם

Vista יהיה זמין לOEMים בספטמבר.

• תגובות 82
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב תראו אני מזמין תא המחשב מחר... ואני עדיין לא יודע מה לעשות...

אז בוא נחשוב בכיוון אחר ה-7600GT הוא כרטיס מסך חזק? איך הוא יריץ לי משחקים עכשיו ובשנתיים הקרובות...

פורסם

כן, אבל לא על המקסימום, כלומר רזולוציה סבירה ופילטרים מינימאליים.

פורסם

דוגמה ביאסת אותי :/

אני יקנה את המחשב הבא שלי (מבוסס קונרו) עם כרטיס מסך מובנה ויחכה כמו דביל שנה עד שיצא כרטיס DX10 ;D

סתם סתם ... :P

אם התחזית שלך היא נכונה זה אומר שרק שנה מהיום נראה כרטיסי DX10? :'(

אז נראה לי בסוף אני יקח לי עם הקונרו איזה 7900GT לשנה וחצי ככה עד שיצאו כרטיסי DX10 במחירים שפויים ונוודא שהם תואמי DX10 מלאים ולא סתם עוד חבורת FXים... ;D

זה הפתרון הכי טוב לא? לקנות כרטיס חזק ב1800 שקל (ולא ספינת דגל ב3500 או כרטיס מיד ב1200) שאתה אומר שהוא בכל מקרה יתמך בצורה מלאה לעוד תקופה ארוכה?

אשמח לקבל תתשובה/הצעות/המלצות.

פורסם

תגדיר כרטיס D3D10. כרטיסים עם תמיכה כלשהי בWDDM וD3D10 יהיו בין דצבמר לפברואר, השאלה הלא ברור אפילו עדיין ליצרניות היא יכולת התמיכה שלהם בWDM הישן. אפליקציות ממשיות לD3D10 לא יהיו קימות ב18 חודשים הקרובים לפחות, דומניציה בשוק לפחות 3 שנים. גם אם תקנה x1900xt כיום הדבר היחידי שימנע ממנו להפעיל משחקים ב5 שנים הקורבות יהיה כוח העיבוד הגולמי שלו.

G80 יהיה כרטיס DX9 מעולה וכרטיס D3D10 גרוע, בקשר לR600 העניין יותר מסובך. המטרה כרגע של שני החברות היא לייצר כרטיס עם תמיכה בפונקציות של D3D10 ובWDDM, ושיפעיל משחקי DX9 בצורה חלקה, תחת D3D9EX לפחות.

פורסם

תגדיר כרטיס D3D10. כרטיסים עם תמיכה כלשהי בWDDM וD3D10 יהיו בין דצבמר לפברואר, השאלה הלא ברור אפילו עדיין ליצרניות היא יכולת התמיכה שלהם בWDM הישן. אפליקציות ממשיות לD3D10 לא יהיו קימות ב18 חודשים הקרובים לפחות, דומניציה בשוק לפחות 3 שנים. גם אם תקנה x1900xt כיום הדבר היחידי שימנע ממנו להפעיל משחקים ב5 שנים הקורבות יהיה כוח העיבוד הגולמי שלו.

G80 יהיה כרטיס DX9 מעולה וכרטיס D3D10 גרוע, בקשר לR600 העניין יותר מסובך. המטרה כרגע של שני החברות היא לייצר כרטיס עם תמיכה בפונקציות של D3D10 ובWDDM, ושיפעיל משחקי DX9 בצורה חלקה, תחת D3D9EX לפחות.

אוקיי.

אז מהדברים שלך משתמע שעדיף לקנות כרטיס DX9 חזק ומשתלם (כגון 79GT) בלי לחשוש "במיצמוץ" לשנה וחצי הקרובה?

ואם יש חשש אז הוא רק בגלל שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק ולא בגלל התמיכה החומרתית שלו ב-DX10?

פורסם

כן, לא תיהיה לך שום סיבה לשדרג לVista עד אז במילא, אם אתה קונה עכשיו תקנה מה שיש.

אם אתה רוצה לחכות עד סוף 2006 תקנה כבר חומרה תואמת Vista, אין סיבה לחכות לה, אבל אין סיבה למה לא לקנות אותה.

פורסם

אני גם באותה בעיה... די דוחה את הקניה..

לא חושב שאני אחזיק אחרי Q4 2006

פורסם

בלי לחזור לוויכוך

אם אתה צריך כרטיס טוב היום ואתה יכול ליקנות ת7900GT ב 1800תיקנה אותו

ברגע שמיקרוסופט דחו את WIN-V ל2007 ויש שמועות שזה ידחה עוד

אין סיבה לא ליקנות כרטיס DX9 נורמלי

פורסם
  • מחבר

טוב תראו יש לי עדכון בנושא ועכשיו אני ממש מבולבל.......

התקשרתי לתמיכה של מייקרוסופט ושאלתי אותם על ה-DX10 והאם כאשר הוא ייצא שום כרטיס מסך שעובד כיום לא יוכל להפעיל משחקים שיהיו עם ה-DX10...

והוא אמר לי לאחר ברור עם עוד מישהו שאין שום קשר!!! וברגע שייצא ה-DX10 פשוט צריך להתקין על המחשב וזהו!

עכשיו אני לא מבין מה קורה...

מישו יכול להסביר לי מי צודק?

רק שלא תהיה אי הבנה... DX10=דריקט איקס 10 כן?

פורסם

נכון, להתקין על המחשב... אבל צריך כרטיס שיודע לעבוד על DX10!!

פורסם

תקנה 7900GT, אין לך מה לחכות לD3D10, הוא לא יתמקם במקום ריאלי בשוק ב3 שנים הקרובות, וזאת תחזית אופיטמיסטית מידי מצידי.

צודק

רק בסוף 2007 נתחיל לראות חיים עם DX10 בחומרה ובמשחקים

חוץ מזה שרק ה' יודע אם MICROSOFT לא תוותר על הפיתוח של DX10 בויסטה גם או תדחה אותו ;)

בינתיים היא רק מוותרת על חידושים ומחפשת לעצמה זמן לסיים את ויסטה

שתדרוש איך שרואים באופק מלא זיכרון במחשב (רק 800MB בשביל המערכת הפעלה מסקירות מוקדמות)

אז עד שאנשים ישתלבו עם ויסטה בכלל ייקח שנה ויותר לפחות ...מבחינת חומרה במחשב ...

שלא לדבר על DX10 ...שייקח יותר זמן

פורסם
  • מחבר

נכון, להתקין על המחשב... אבל צריך כרטיס שיודע לעבוד על DX10!!

הוא אמר שהכרטיס יעבוד ושלא תהיה שום בעיה...

קיצור הוא מפגר מה שאמר לי את זה?

פורסם

הוא מפגר...

או שמקסימום המשחק שהוא DX10 יציג את אותם האפקטים שהכרטיס תומך בהם (במקרה שלנו זה DX9).

פורסם

הוא אמר שהכרטיס יעבוד ושלא תהיה שום בעיה...

קיצור הוא מפגר מה שאמר לי את זה?

זה פשוט:

אם תתקין DX10 אז המחשב יוכל לקרוא את המשחק (המשחק הוא עם DX10) אבל הכרטיס מסך לא יוכל להראות את ההאפקטים של DX10

ולכן הוא יראה לך את המשחק ב DX9 במקום ב DX10 (מפני שהוא תוכנן ל DX9 = לא קורא DX10 )

ככה זה פחות או יותר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים