פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לי מקסטור ויש לי היטאצ'י שניהם סבבה , המקסטור טיפה רועש וההיטצ'י טיפה יותר מהר
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אם נתחיל כול אחד לתת "ביקורת" על הHD לא נצא מזה..גם לי יש HD של WD ושל סמסונג והם פועלים מצוין ומחזקים כבר הרבה שנים..זה לא קשור עכשיו ה"נסיון האישי" של כול אחד (יש מקרים ויש מקרים)..בגדול הHD של WD לפי המבחנים האחרונים הם מציעים ביצועים טיפה יותר נחותים מהשאר (לא משהו שתרגיש בו אבל..)..ולא יעזור גם אם תגידו עוד 50 שנה.... WD נחשבים כרועשים (לא אני החלטתי על זה אלה ניסיון וביקרות של הרבה אתרים)..סמסונג נחשבים ה"הכי שקטים" וזהו..מקסטור..וכו הם חברות טובות אין לך מה לחשוש מהם..זה פותח התרד אין מה להיסתבך יותר מדי......!!!!
פורסם 2006 באפריל 419 שנים חצי ואף יותר מהתרד הזה הוא ויכוחים טיפשים ולא לעיניןאם אתה קונה רצוי מאד שיהיה SATA2 כי כל השארIDE או SATA בקושי זזים כאשר מדובר העריכת קבצי וידאו ענקיים של גיגה ויותרההבדל בניהם לפי היצרנים הוא בים 133 ל 150כל הקשחים מיתקלקלים אם הם עובדים בתנאי חום יש לדאוג לקרוראני בעיקרון עובד עם מקסטור IBM HITACHI SAMSUNGWD SEEGATE QUNTROMיש לי את כולם המקסטור מעולם לא התקלקלומי שנכשלWD ישניםIBM ישנים
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אם אתה קונה רצוי מאד שיהיה SATA2 כי כל השארIDE או SATA בקושי זזים כאשר מדובר העריכת קבצי וידאו ענקיים של גיגה ויותרחוכמה גדולה, זה רק אם יש לך אפשרות לSATA2 - מי שיש לו מחשב יותר ישן (3 שנים טפו-טפו-טפו) צריך להסתפק בדברים קצת פחות טובים...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר כולם אומרים ניגודים בצורה מוחלטת.חוץ מSamsung שכולם בעדו.אני אלך על WD וזהו...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים אני דווקא התרשמתי מהמקסטור ואשבור את הרגלי לקנות WD ואקנה אותו כדיסק הבא. אני רק מקווה שהוא יותר שקט מה-WD כי הרעש שההרדיסק עושה עכשיו פשוט מוציא אותי מדעתי (במיוחד כשאני הולך לישון)...
פורסם 2006 באפריל 519 שנים IDE או SATA בקושי זזים כאשר מדובר העריכת קבצי וידאו ענקיים של גיגה ויותרההבדל בניהם לפי היצרנים הוא בים 133 ל 150ההבדל ביניהם היום הוא לא מורגש כלל..(שלא נדבר על הSATA2..).."על הנייר" ההבדל אמור להיות גדול אבל זה רק בעתיד הרחוק...ופותח התרד החלטת על WD תתחדש..(למרות שאני הייתי הולך על משהו אחר אבל בכול זאת..).
פורסם 2006 באפריל 519 שנים מחבר כי זאת חברה לא מוכרת ומסוכנת באחריות. חוץ מזה, אנחנו אוסרים על תמיכה בחברה סלולרית שמרעילה את התושבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.