עבור לתוכן

Athlon Xp + Asus A7V133-C האם זה כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לשדרג, והבעיה היא : שאני תקוע עם 512 מגה SDRAM של קינגסטון ואני לא מאמין שמישהו יהיה מעוניין לקנות אותם ממני או בכלל להתמקח עליהם ב Trades למיניהם.

השאלה שלי היא האם הלוח של אזוס A7V-133C (אחרי עדכון ביוס), יסתדר טוב עם ה Athlon XP 1600+?

האם השימוש ב SDRAM ייגרע משמעותית מהביצועים?

האם ישתלם לי ללכת על "עסקת החבילה" בפנדה שכוללת לוח אם של ג'יגהבייט, DDR 256MB של מאשקין וה 1600+ ואיכשהו לנסות להיפטר מהזכרונות (שעלו הרבה לפני חצי שנה...)?

בבקשה אם תוכלו לחוות את דעתכם בנושא, אעריך זאת מאוד!

תודה רבה!!!

פורסם

אני ממליץ לך לקחת זכרון DDR ולא SDRAM, הפרש הביצועים מורגש והמחיר של DDR הוא לא כל כך בשמים.

לגבי הזכרון שיש לך, אני בטוח שתמצא אנשים שיסכימו לקנות אותו...

פורסם

או.קיי :)

ההבדל בין "עסקת החבילה" לבין רכישת ה A7V-133C והשארת הSDRAM הוא לא יותר מ350 - 400 ש"ח...

אז באמת שכבר עדיף לשדרג באופן כולל.

תודה

פורסם

סבבה...

פורסם

אני מוכן לקנות את חתיכת הזכרון, אני עוד כמה שעות נוסע לקנות לי זכרון חדש, כך שאני מקווה שתגיב על זה לפני שאני עושה את זה.

פורסם

כדאי מאוד A7V133 אחלה לוח ללא מחלות ילדות

דן

cwm39.gif

פורסם

כדאי מאוד A7V133 אחלה לוח ללא מחלות ילדות

דן

cwm39.gif

לכמה לוחות ASUS A7V133 היו בעיות,היה לי לוח כזה

והיו לו כמה בעיות.

פורסם

אני מתכוון לשדרג, והבעיה היא : שאני תקוע עם 512 מגה SDRAM של קינגסטון ואני לא מאמין שמישהו יהיה מעוניין לקנות אותם ממני או בכלל להתמקח עליהם ב Trades למיניהם.

השאלה שלי היא האם הלוח של אזוס A7V-133C (אחרי עדכון ביוס), יסתדר טוב עם ה Athlon XP 1600+?

האם השימוש ב SDRAM ייגרע משמעותית מהביצועים?

האם ישתלם לי ללכת על "עסקת החבילה" בפנדה שכוללת לוח אם של ג'יגהבייט, DDR 256MB של מאשקין וה 1600+ ואיכשהו לנסות להיפטר מהזכרונות (שעלו הרבה לפני חצי שנה...)?

בבקשה אם תוכלו לחוות את דעתכם בנושא, אעריך זאת מאוד!

תודה רבה!!!

גם אני מוכן לקנות 256 (אם זה 133 MHZ)

אם כמובן אתה נמצא באיזור המרכז ולא בקצה העולם :)...

מחיר של כזה זיכרון פעם אחרונה שבדקתי (לפני חודש) היה 33 דולר! וזה משומש....

אז......

פורסם

אם אתה מוכן לחכות עד אפריל סבבה..... כי לא נראה לי שאשדרג עד אז.

לדעתי, כרגע זו התקופה שהכי לא מתאימה לשידרוג.

בקרוב ה KT333, שתי ליבות חדשות מבית AMD (בתקווה רק שלא תיהינה גרועות יותר מאינטל...זה הכי מפחיד), זכרונות מהירים יותר וכ'ו...

הכל בינואר-פברואר.

היום הולדת שלי באפריל אז אבא יהיה מוכן להשקיע סוף סוף.

אני בינתיים אחסוך מהעבודה למסך וסט רמקולים נורמלי (שלא לדבר על מורים פרטיים, שיעורי נהיגה והוצאות על ה Slowow).

פורסם

כל ה A7V133-C עובדים מצויין עים מעבדי XP מגרסת לוח 1.05 אשר מאוד קל להשיג אותה, טוב הרבה SDRAM מאשר מעט DDR.

אחלה לוח עובד כמו שעון שווצרי !!! עים מעבד XP.

דן

cwm34.gif

פורסם

אתה מדבר מנסיון?

איזה מעבד יש לך ואיך המחשב רץ בכלליות?

פורסם

הממ..אני רואה את הנתונים של המחשב שלך ואם אתה לא גיימר משוגע ואתה לחוץ בכסף אז באמת לא שווה לך לשדרג את המחשב!!

אני בכל אופן לא חושב לשדרג את המחשב שלי בזמן הקרוב.

פורסם

צודק

פורסם

יש לי לוח A7V133 שרץ יופי עים XP1600

פצצות לגבות (נפצים לריסים) !!!

דן

cwm39.gif

פורסם

נשמע מבטיח...

תפרט עוד על המחשב שלך דן, בבקשה.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים