עבור לתוכן

הכתב לא ברור (בבקשה כנסו זה חשוב)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות

ותודה רבה מראש לכול העוזרים

פורסם

גם אצלי זה לא ברור!

ממש אי אפשר להבין את הכתב...

אולי צריך להגדיר רזולוציה שתתאים לטלויזיה?

פורסם

1. תשנה את הכותרת שלך לאחת אינפורמטיבית יותר כך שתמצה את הדיון טוב יותר.

2. תעשה חיפוש.

3. אם אתה נורא מתעצל לעשות את 2: לטלוויזיות אין רזולוציה גבוהה. ככה זה ואין ממש מה לעשות... נסה אולי להתאים את רזולוצית המסך לזו של הטלוויזיה.

פורסם

חיברתי גם אני וממש לא רואים טוב קצת מטושטש ולא רואים ברור את הכתב גם בג'יפורס 4 שהיה לי וגם בג'יפורס 7800GT שיש לי עכשיו !!

פורסם

תקנו פלאזמה או LCD שתומכים ב HD :xyxthumbs:

פורסם

תקנו פלאזמה או LCD שתומכים ב HD :xyxthumbs:

בדיוק....

תראה חרא בכל טלוויזית CRT פשוטה שתומכת ברזולוציה מקסימלית של 1024*786 וגודל הנקודה במסך הוא בגודל בית. :)

ואין קשר לכרטיס מסך במקרה הזה, ההבדל בין הכרטיסים הוא רק ברמת "נקיון" התמונה.

פורסם

חיברתי גם אני וממש לא רואים טוב קצת מטושטש ולא רואים ברור את הכתב גם בג'יפורס 4 שהיה לי וגם בג'יפורס 7800GT שיש לי עכשיו !!

נכון, הכרטיס הוא לא מה שמשנה פה , רק הטלוויזיה ובמידה מסויימת הכבל ( RCA או S-VIDEO )

פורסם

1024 על 768 זה מצוין. היו יכולים לראות מעולה אם זה היה ככה

הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית גם של טלויזיות טובות (כמו שלי למשל, טושיבה בומבה 29 אינץ' ) זה 800X600 ולא יותר. לא משנה מה הכרטיס מסך שלכם אומר

פורסם

1024 על 768 זה מצוין. היו יכולים לראות מעולה אם זה היה ככה

הבעיה היא שהרזולוציה המקסימלית גם של טלויזיות טובות (כמו שלי למשל, טושיבה בומבה 29 אינץ' ) זה 800X600 ולא יותר. לא משנה מה הכרטיס מסך שלכם אומר

גם אצלי זה טושיבה בומה 29 אינטש ולא יודע למה אבלש אני מחבר את המחשב לטלויזיה זה נותן לי לעשות 1024X768...

בכולופן אצלי רואים הכל מעולה...:)

פורסם

בכרטיסים של ATI רואים דייי טוב את הכתב ...ואפשר אפילו לקרוא למי שיש עיין חדה

בכל אופן מי שרוצה לקרוא רגיל על ה TV יכול פשוט להשתמש ב "זכוכית מגדלת" :lol:

ככה סתם אין למה לצפות גודל הנקודה ב TV היא ענקית !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים