פורסם 2006 באפריל 319 שנים אה אתה צריך ללחוץ על שתי הברזלים שנמצאים בתחתיל של ההיטסינק. בתחתית של התמונה... דר"א.. מצלמה קטלנית.. לא חסכת ברזולוציה חחחח...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר אה אתה צריך ללחוץ על שתי הברזלים שנמצאים בתחתיל של ההיטסינק. בתחתית של התמונה... דר"א.. מצלמה קטלנית.. לא חסכת ברזולוציה חחחח... שני הברזלים שראית אז הם הכי מקדימה כאילו הם לא ליד המעבד אלא באיזור המאוורר ואם אתה רוצה לדעת אז המצלמה הזאת צילמה את המחשב בזמן שהוא עובד (גם עם מאוורר מסתובב שנראה שלא מסתובב חח)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים כי היא מצלמה דיגיטלית !! נו כן על הקליפסים האלה אחי.. תלחץ עליהם ואז תמשוך אותם כלפי מטה !!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר כי היא מצלמה דיגיטלית !! נו כן על הקליפסים האלה אחי.. תלחץ עליהם ואז תמשוך אותם כלפי מטה !! אני יודע שאני נשמע כרגע דפוק במוח חחח אבל לאיזה צד ללחוץ? וזה לא נשמע לי הגיוני למשוך אותם כלפי מטה
פורסם 2006 באפריל 319 שנים תראה.. לחצת עליהם ואז ירד לחץ מהסינק !! בזמן שאתה לוחצ עליו עם היד השנייה תמשוך או המוט כלפי חוץ !!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אני יודע שאני נשמע כרגע דפוק במוח חחח אבל לאיזה צד ללחוץ? וזה לא נשמע לי הגיוני למשוך אותם כלפי מטהכבה תמחשב פתח תמארז תלחץ על הרגלייות כלפני מתה ומשוך כלפי פנים המאוורר יש לנועלים שם שיניים אתה צריך להוציא אותם מהעוגן את שנייהם כשהוצאתה אותם תכך את המאוורר וסובב אותו בעדינות שמאל ימין כדי לנתק את המעבד מהסניק כי אם אם הסניק נדבק למעבד אתה יכול לשלוף אותו מהסוקט וזה לא ממולץ את המעבד מודבק להטסינק אפשר להוריד גם ממצב כזה אבל צריך לגעת איך וממש בעדינות אז עדיף לא להסתכן בהצלחה גבר תעדכן ;D
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר כבה תמחשב פתח תמארז תלחץ על הרגלייות כלפני מתה ומשוך כלפי פנים המאוורר יש לנועלים שם שיניים אתה צריך להוציא אותם מהעוגן את שנייהם כשהוצאתה אותם תכך את המאוורר וסובב אותו בעדינות שמאל ימין כדי לנתק את המעבד מהסניק כי אם אם הסניק נדבק למעבד אתה יכול לשלוף אותו מהסוקט וזה לא ממולץ בהצלחה גבר תעדכן ;Dאני פחות או יותר הבנתי אותך אבל עזוב יכול להיות אני אקנה קירור חדש לקראת פסח וכשנאי אקנה אני אבקש שירכיבו ליכי בעיקרון הקירור הזה כבר שנתיים עושה אותי חירש!!! הוא מרעיש בצורה נוראית (חברים שלי באים אלי ויוצאים מהחדר בגלל הרעש חח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.