עבור לתוכן

כמה זמן לחכות למשחה הטרמית החדשה

Featured Replies

פורסם

חחחחחחח.. תיפש אותה אחי שאני יידע באיזה קירור מדובר...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תראה שמתי את התמונה בעריכה מעליך

פורסם

אה אתה צריך ללחוץ על שתי הברזלים שנמצאים בתחתיל של ההיטסינק. בתחתית של התמונה...

דר"א.. מצלמה קטלנית.. לא חסכת ברזולוציה חחחח...

פורסם
  • מחבר

אה אתה צריך ללחוץ על שתי הברזלים שנמצאים בתחתיל של ההיטסינק. בתחתית של התמונה...

דר"א.. מצלמה קטלנית.. לא חסכת ברזולוציה חחחח...

שני הברזלים שראית אז הם הכי מקדימה כאילו הם לא ליד המעבד אלא באיזור המאוורר

ואם אתה רוצה לדעת אז המצלמה הזאת צילמה את המחשב בזמן שהוא עובד (גם עם מאוורר מסתובב שנראה שלא מסתובב חח)

פורסם

כי היא מצלמה דיגיטלית !!

נו כן על הקליפסים האלה אחי.. תלחץ עליהם ואז תמשוך אותם כלפי מטה !!

פורסם
  • מחבר

כי היא מצלמה דיגיטלית !!

נו כן על הקליפסים האלה אחי.. תלחץ עליהם ואז תמשוך אותם כלפי מטה !!

אני יודע שאני נשמע כרגע דפוק במוח חחח אבל לאיזה צד ללחוץ? וזה לא נשמע לי הגיוני למשוך אותם כלפי מטה

פורסם

תראה.. לחצת עליהם ואז ירד לחץ מהסינק !!

בזמן שאתה לוחצ עליו עם היד השנייה תמשוך או המוט כלפי חוץ !!

פורסם

אני יודע שאני נשמע כרגע דפוק במוח חחח אבל לאיזה צד ללחוץ? וזה לא נשמע לי הגיוני למשוך אותם כלפי מטה

כבה תמחשב פתח תמארז

תלחץ על הרגלייות כלפני מתה ומשוך כלפי פנים המאוורר יש לנועלים שם שיניים אתה צריך להוציא אותם מהעוגן את שנייהם

כשהוצאתה אותם תכך את המאוורר וסובב אותו בעדינות שמאל ימין כדי לנתק את המעבד מהסניק כי אם אם הסניק נדבק למעבד אתה יכול לשלוף אותו מהסוקט

וזה לא ממולץ

את המעבד מודבק להטסינק אפשר להוריד גם ממצב כזה אבל צריך לגעת איך וממש בעדינות אז עדיף לא להסתכן

בהצלחה גבר

תעדכן ;D

פורסם
  • מחבר

כבה תמחשב פתח תמארז

תלחץ על הרגלייות כלפני מתה ומשוך כלפי פנים המאוורר יש לנועלים שם שיניים אתה צריך להוציא אותם מהעוגן את שנייהם

כשהוצאתה אותם תכך את המאוורר וסובב אותו בעדינות שמאל ימין כדי לנתק את המעבד מהסניק כי אם אם הסניק נדבק למעבד אתה יכול לשלוף אותו מהסוקט

וזה לא ממולץ

בהצלחה גבר

תעדכן ;D

אני פחות או יותר הבנתי אותך אבל עזוב יכול להיות אני אקנה קירור חדש לקראת פסח וכשנאי אקנה אני אבקש שירכיבו לי

כי בעיקרון הקירור הזה כבר שנתיים עושה אותי חירש!!! הוא מרעיש בצורה נוראית (חברים שלי באים אלי ויוצאים מהחדר בגלל הרעש חח)

פורסם

חחחחחח...

טוב אחי תתחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים