פורסם 2006 באפריל 319 שנים היי,אני שמתי את המשחה הטרמית (AC MX1) על כרטיס מסך ישן כיוון שאין לי ניסיון ורציתי להתנסות עליו...אני חושב ששמתי בסדר (המוכר אמר לי לשים על אמצע הליבה ואז לשים את הקירור ולמעוך את זה ולסובב ככה שזה יתפרש על פני כל הליבה) ואחרי זה אני הרמתי את הקירור כדי לראות אם זה התפשט וזה בסדר!!! אני חושב חחבקיצור, כמה זמן אני צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש ואני אשים את הכרטיס במחשב??? בינתיים אם מנסים לסובב טיפה את המאוורר שעליה אז הוא ממש טיפה מסתובב ואני משער שזה רק בגלל שזה לא התייבש עוד
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר אתה לא צריך לחכות דקה פשוט תחבר ותפעיל.מאה אחוז???וזה בסדר עם המאוור טיפה זז בגלל המשחה?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אסור שהמאורר יזוז!!תחזק אותו כמו שצריך לכרטיס מסך!נ.בלוקח למשחה הזאת 4 ימים עד שהיא מגיעה לשיא העברת החום
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר אסור שהמאורר יזוז!!תחזק אותו כמו שצריך לכרטיס מסך!נ.בלוקח למשחה הזאת 4 ימים עד שהיא מגיעה לשיא העברת החוםהמאוורר לא זז בקלות אלא רק אם אני מנסה להזיז אותו וגם הוא זז ממש קצת כי התופסני עיגון שלו מחזיקים אותו במקומו!!!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים זה לא דבק טרמי, זאת משחה טרמית... ואין בעיה שהמאוורר מסתובב קלות...! אתה יכול למרוח וישר להפעיל אין אם זה בעיה... כמו שאמרו מעליי לוקח למשחה כמה ימים להגיע לביצועים המקסימליים שלה, ( לארקטיק סילבר 5 למשל לוקח משהו כמו שבוע וחצי שבועיים ! )
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אין מה לחכות אחי !! אפשר יישר לחבר ת'כרטיס למחשב.. פשוט רק אחרי כמה ימים הוא יגיע למקסימום פעולה !! תשתדל שב4 ימים האלה לא לשחק הרבה במשחקים כבדים !! יש לי עוד שאלה קטנה, איך אני מפרק את הקירור של המעבד? יש לי סוקט 478 יש שתי קליפסים לבנים, תרים את שתיהם ואז תפרק את הפינות של החלק השחור העליון !!
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר אין מה לחכות אחי !! אפשר יישר לחבר ת'כרטיס למחשב.. פשוט רק אחרי כמה ימים הוא יגיע למקסימום פעולה !! תשתדל שב4 ימים האלה לא לשחק הרבה במשחקים כבדים !! יש שתי קליפסים לבנים, תרים את שתיהם ואז תפרק את הפינות של החלק השחור העליון !! איך אני מרים את הקליפסים?
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אצלי היה כתוב על הקופסא של הסיילנסר שהוא יגיע לביצועים מקסימלים תוך 200 שעות ובאמת אחרי זמן בערך כזה של זמן הוא עבד בצורה יותר יעילה מבחינת הטמפ' במאמץ.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים איך אני מרים את הקליפסים? שתי קליפסים לבנים כאלה !! רק תרים אותם !! אני יחפש לך מדריך !! http://www.silentpcreview.com/files/images/intel-hsf/intel-hsf1.jpg את שתי הקליפסים התכוונתי...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר שתי קליפסים לבנים כאלה !! רק תרים אותם !! אני יחפש לך מדריך !! אחי אם אתה משיג לי מדריך טוב אתה אחלה גבר
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר תעלה תמונה של פנים המחשב שלך !! http://img136.imageshack.us/my.php?image=17gm1.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.