פורסם 2006 באפריל 319 שנים המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אתה יכול לקנות כרטיס קול טוב כמו האודיג'י. או מערכת רמקולים. מבחינת תצוגה אתה יכול לקנות כ. טלויזיה אבל זה יתן לך להקליט לא לשדר. כדי לשדר לטלויזיה פשוט חבר אותה לכרטיס מסך
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר כן אבל יש כל מיני מארזים כאלה עם HD בפנים ועם שלטשמתחברים לטלוויזיהואז עם השלט את פשוט בוחר סרטים ומוזיקה וכל זה...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים כן אבל יש כל מיני מארזים כאלה עם HD בפנים ועם שלטשמתחברים לטלוויזיהואז עם השלט את פשוט בוחר סרטים ומוזיקה וכל זה...מחשבי HTPC? BAREBONE?אתה מדבר על מארזים כאלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11413
פורסם 2006 באפריל 319 שנים מחבר אני לא צריך מחשב חדש!!אני רוצה מכשיר שמתחבר להארד דיסק ואז לטלוויזיהעל המכשיר יש תוכנה וגם שלט ששולט עליהואז אני מפעיל דרכו את כל הסרטים והמוזיקה מהמחשב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.