פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אתה בטח רוצה גם לגלוש באינטרנט באותו הזמןאולי גם לעבוד על תוכנות אחרותושכחתי בטח שהצריבה תצליחאם אתה צורב DVD בכפול 8 זה יקח לך כ 8 דקותואללה איך אפשר לסבול את זהאיך אומרים לך לשתות כוס מים ותירגע
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים עם איזה מדיות אתה משתמש?מה זה לאט?עם איזה נירו אתה עובד?האם הוא על מוד CD או DVD ?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר א. solo53 למה לא ? בעבר הייתי עושה המון דברים בזמן צריבה...DVD בכפול 8 דיסק מלא לוקח לי כרבע שעה ? זה תקין ?ב. Integral, כל מדיה, לא משנה...לאט... אני מתכוון המחשב לא זז... ואם אני מנסה משהו הבאפר צונח...זה בדרך כלל DVD לא זכור לי צריבת CD לאחרונה...וזה בנירו, לא חשבתי על זה אבל באמת שאני משתמש ב DVD DYCRPTER המחשב בסדר...אבל התקנתי נירו חדש לפני כשבוע וזה לא נפתר...חן
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אולי ההרדדיסק לא על DMA?איזה מדיות? X8 לא יכול להיות 15 דקות. אולי X4 וגם זה אמור להיות פחות.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר סליחה, אני מדבר על X12 לוקח לו כ15 דק'.כנראה שהוא לא תקין ?מה הכוונה לא מג'ומפר ? הוא סקונדרי מאסטר...חן
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים המהירות תרד רק במיקרה של באפר נמוךואני צורב בערך 5 DVD ליוםכפול 8 לוקח כ 8 דקותכפול 4 כ 14 דקותאם במהירות 12 אם בכלל הדיסק תומך היה אמור להיותכ 6 דקות כל עוד מהירות הקריאה מאפשרתלצרוב בזמן שפתוחים דברים אחרים זה ממש לא רציני מה עוד שאני בטוח שמעולם לא עשה VERFY AFTER BURNומה שהנרו מראה שהצריבה הצליחה זו הודעה בסך הכל שהתוכנה לא קרסה באמצעבקשר לתוצאה זה כבר עינין אחרועכשיו תעשו מה שאתם רוצים
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מה הכוונה נכון ?מאסטר ?אמרת שהצורב הוא על 2nd master אז תוודא שהוא על slave
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר העברתי לSLAVE, המצב התשפר מעטאבל עדיין באמצע צריבה רק פתחתי את האקספלורר הUSER READ BUFFER צנח ל0% ולקח לIE שנה לעלות...בדקתי בזמן צריבה הCPU ב2-4% בלבד.יכול להיות צורבב תקול ?חן
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים גם שאני פותח את הדפדפן אז הבאפר צונח, שצורבים לא פותחים שום תוכנה, מחכים שהצריבה תסתיים... תן לו לצרוב בשקט ותראה אם התוצאה הסופית סבירה.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אתם מדברים על הבקרים לא ?אז שתיהם על DMA if Available, ולא על PIO Only.אבל גם שאני לא נוגע בו, הוא לוקח לו על X12 כ14-18 דק' לדיסק מלא.בX8 כ20 דק'.חן
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים תנסה להעיף את הדרייברים של ה IDE מתוך ה DEVICE MANAGER ולתת לו לעלות מחדש ולהתקין אותם שוב.כמו כן, תבדוק מה מצב הזכרון החופשי שיש לך כשהמחשב עולה ומה מצב % ניצול המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.