עבור לתוכן

בעיה ברשת ביתית עם מודם רשת.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי...

המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ .

בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב.

כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה,

אסף.

פורסם

אתה יכול לקנות סוויץ'(100 ש"ח) ולחבר למודם, תוך כדי הפיכתו לנתב (מדריך לזה יש בדיסק המצורף לקופסא של המודם) וזהו, לכל אחד מכם יהיה IP פנימי שונה ותוכלו לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט בו זמנית

פורסם

אתה יכול לקנות סוויץ'(100 ש"ח) ולחבר למודם, תוך כדי הפיכתו לנתב (מדריך לזה יש בדיסק המצורף לקופסא של המודם) וזהו, לכל אחד מכם יהיה IP פנימי שונה ותוכלו לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט בו זמנית

בוא תגיד לי איך נתנו לך בי פוקוס 312 + :o

נזק כבר מזמן לא נותנים אותו ממה שאני יודע עם מחלקים TNN אזט'אץ

פורסם

אם היה לך מודם USB וכבל רשת מחובר בין המחשבים

אז היה מוגדר לך ICS בין המחשבים, והשיתוף התבצע דרך החיבור של החייגן הישן שלך (שחייג דרך מודם ה USB)

כעת יש לך מודם שעובד בפרוקוטול PPPOE ולכן היית חייב להגדיר לו חייגן חדש שיוכל לחבר אותך לאינטרנט

אני מניח ששכחת לשתף את החייגן הזה ולכן אין לך אינטרנט במחשב השני, זה הכל

תמחק את החייגן הישן שלך (גובלספן או מה שזה לא יהיה)

תן קליק ימני על החייגן החדש שלך, ותשתף אותו (בלשונית "מתקדם") - תדאג שהשיתוף יהיה אל הכ.רשת שאליו מחובר הכבל המוצלב

ולא אל הכ.רשת שהמודם מחובר אליו.

זה הפתרון המהיר והקל שיחזיר אותך לאותו מצב שהיה לך לפני שהחלפת מודם

אם אתה מאיזושהי סיבה צריך להגדיר את ה ICS שלך מחדש (למרות שאני לא רואה שום בעיה, והכל יפעל כמו שצריך אם תעשה מה שאמרתי בדיוק, לפי דעתי)

אז תסתכל בסטיקי של ICS בפורום הזה.

הפתרון היותר שווה לדעתי זה מה ש bbnbbn הציע לך - להפוך את המודם הזה לראוטר, ולחבר אליו את שני המחשבים באמצעות סוויצ'.

ככה המחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני, ולכל אחד מהם יהיה אינטרנט , גם אם השני כבוי כרגע.

ובנוסף אתה מקבל ככה אבטחה (הפרדה בין רשת חיצונית לפנימית, פירוול חומרתי של הנתב)

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE,

לפני שפתחתי ת'ארד הסתכלתי בסטיקי ..

בכל אופן,

אני אנסה את מה שכתבת ואעדכן. תודה רבה.

אסף.

פורסם

לא הבנתי,

פשוט לא כתבת ששיתפת את החייגן החדש

אז הנחתי שלא עשית את זה

בכל מקרה, תעדכן באמת מה נסגר :)

אריק.

פורסם
  • מחבר

שיתפתי את החייגן,אבל הפיירוואל חסם את הגישה לאינטרנט...בכל מקרה...סידרתי הכל בסוף..תודה רבה על העזרה (:.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שיתפתי את החייגן,אבל הפיירוואל חסם את הגישה לאינטרנט...בכל מקרה...סידרתי הכל בסוף..תודה רבה על העזרה (:.

אולי תספר מה היה שכולם ילמדו ;)

פורסם

הוא אמר שהבעייה הייתה בהגדרות הפיירוול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים