פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחפש דריבר ל RIVA TNT2באתר של NVIDIA כל מה שמצאתילא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טועןגם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנובאותה טענהאני יודע שזה כרטיס ישן[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 219 שנים תוריד את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של NVIDIA.http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.htmlXP אומר שהדרייבר לא נבדק לתאימות וזה בסדר, כי על כרטיס כזה ישן מיקרוסופט לא בודקים תאימות של דרייברים, אלא רק היצרן.בקיצור, תתקין את הדרייבר החדש ואל תיתן MS לבלבל אותך.עריכה:אם XP חוסם את ההתקנה של הדרייבר, תעשה את זה:כפתור ימני על המחשב שלימאפייניםחומרהחתימת דרייברים. (אני מתרגם מאנגלית בצורה חופשית, אולי השם אצלך יהיה שונה) ואז תבחר את להתעלם או להזהיר.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר הבעיה שאני מקבל היא הודעהמתוך התקנת הדריבר שאומרת שאין לי חומרה נכונהואפילו מתוך הדיסק המקורי אין אני יכול לעדכן
פורסם 2006 באפריל 219 שנים יש ל XP דרייבר לכרטיס מסך שלךאם הוא לא מתקין אותו לבד יש לך שם בעיההתנגשות עם חומרה אחרת אז תבטל כל החומרה אחרת שיש לך במחשב או כרטיס לא טוב או לא במקום טוב תבדוק אחד אחד ...
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר אם הדרייבר לא גדול מאדהאם תוכל לשלוח לי לאימיילתודהעל הלוח שהוא ASUS 7VX8יש מלא חומרה1 רשת1כרטיס TV1 FIREWIRE1 SCSI1 כרטיס לוויני1 כרטיס ATA 133
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אני אומר לך שיש ל XP דרייבר וצריך להתקין לך לבד אותו ...תסיר דרייבר של כרטיס SCSI + כרטיס TV + כרטיס לוויני אחרון אם לא בעיה ...תכבה מחשב ותוציא את שלושת הכרטיסים האלהתדליק מחשב ותראה אם הכרטיס מסך מותקן לך ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.