פורסם 2006 באפריל 219 שנים שלום,יש לי בעייה כשאני מפעיל את המשחק אני רואה את הצלליות בצורה מגעילה במיוחד...יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon 9700pro)....הבנתי שככה זה בכרטיסים של ATI מה שרציתי לשאול זה האם יש פאטץ' מסויים שמסדר את הצלליות?תודה לעוזרים.נ.ב.עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי פאטץ' (אם יש בכלל).
פורסם 2006 באפריל 219 שנים זה שיש קירטועים וכו במשחק זה לא חדש (גם אנשים עם כרטיסים יותר חזקים נתקלים בזה)..היצאו מעיין פאץ (1.3) שאמור לפתור תבעיה אבל עדיין הוא לא ממש מועיל...
פורסם 2006 באפריל 219 שנים פשוט תבטל לגמרי את הצלליות, זה גם יוסיף לך המון לביצועיםאיך? יש לי גם בעיה במשחק: אם אני רוצה לשים AA אז הוא פשוט לא נותן לי לשנות אני נכנס להגדרות והוא לא נותן לי לעמוד על העמודה שמשנים את הAA
פורסם 2006 באפריל 219 שנים האמת שעבר הרבה זמן מאז ששיחקתי אבל אם אני לא טועה צריך להכנס לתפריט של ההגדרות הגרפיות, ללחוץ על "2" כדי לקבל הגדרות מתקדמותואז להוריד את הבר של ה shadows או shadesיכול להיות שבדרייברים שמת את הAA על מצב ידני? הAA צריך להיות על מצב שהוא נקבע ע"י היישום אחרת לא תוכל לשנות אותו דרך המשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.