פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים תגדיר מזדקן, אם אתה מתכוון לעובדה שהוא לא מעלה משחקים חדשים על המקס, למה בדיוק ציפית?קיבלת כרטיס high end מליפני שנתיים.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים דווקא יש לי את הכרטיס ואני ממש מרוצה ממנו...מעלה כל משחק בצורה שאפשר לשחק בה באופן חלק...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים בסה"כ התרגלת לכרטיס שלך ובנוסף כמו שדוגמה אמר מדובר בספינת דגל בת שנתיים. כל עוד התוצאות ב-3DMARK נשארו זהות זה מראה על כך שאין ירידה בביצועים והכל נמצא בראש שלך
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר Zהו שבפועל יש ירידה בביצועים ועוד משמעותית ! לא פתחתי ת'טרד מתוך שיעמום והכרטיס בן פחות מחצי שנה ! לא שנתיים
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אולי יש אצלך בעיה.אני עדיין לא ניתקלתי במשחק שהכרטיס הזקן שלי לא הצליח להריץ על מקסימום. :-\
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אם התוצאה ב3dmark לא השתנתה אבל הביצועים במשחקים ירדוכנראה שהבעיה לא טמונה בכרטיס-מסך
פורסם 2006 באפריל 119 שנים והכרטיס בן פחות מחצי שנה ! לא שנתיים בתור GTO אולי.... אבל הליבה עצמה, R480 היא ליבת ה-HIGH END של הדור הקודם של ATI והיא כבר בת יותר משנתיים.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר חחח תאמין לי שלא .....אם כבר הכ בעיניים שלי אבל גם לאגם מוזר שאם אני יוצא מ ATI TRAY TOOL זה זז חלק לגמרי .....כי זה חוזר לדפולט של הכרטיסכנראה הכרטיס שלי עובד טוב רק בלי אובר קלוקנשאיר את זה ככה נמאס לי הבדיקות האילה
פורסם 2006 באפריל 119 שנים RobiNooB הכרטיס עובד לך לאט במשחקים ששיחקת בעבר מהר ...?או במשחקים חדשים פשוט ?כי אם זה במשחקים חדשים אז כנראה חסר לך נתונים במחשב ולא בכרטיס מסך שהוא יכול להריץ עדיין דברים טוב על רמה טובה ...
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר בגלל זה כתבתי בפירוש : ואני מצתת" ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על -- אותם -- המשחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.