פורסם 2006 באפריל 119 שנים נו, זה מה שאני אמרתישזה הרבה יותר מורכב ממחיר מניה ולכן זה לא מדד.גם רווח זה לא ממש מדדאולי פיטרו באותה שנה אלפיי עובדיםהרווח הנקי עולה אבל ערך המניה יורד ומראה את המצב האמיתי של החברה(לא אומר שזה מה שקרה באינטל אבל יכולות להיות הרבה סיבות לעלייה ברווח הנקי, כמו למשל קיצוצים שונים וכו..)
פורסם 2006 באפריל 119 שנים גם אם פיטרו, ההכנסות (מכירות) שלהם עלו והרווח הנקי עלה קורה, טועים, לא צריך לטחון את זה אתה לא יודע מה קרה למספר המניות
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לא יעזור לךערך מנייה בירידה מתמדת במשך שנתייםאתה לא יכול לקרוא למצב הזה מצב טוב
פורסם 2006 באפריל 119 שנים תבדוק כמה דיבידנדים היא חילקה בשנים האלה ואני לא מבין מה לא יעזור לי, טעית הרווחים של אינטל רק עולים כל שנה אתה לא יודע מה מספר המניות שהיה אז ושיש עכשיו המדד האובייקטיבי היחיד שיש לך הוא הרווח הנקי שעולה כל שנה. אני חשבתי שאני עקשן, אבל אתה אפילו יותר ממני
פורסם 2006 באפריל 119 שנים המדד האובייקטיבי היחיד שיש לך הוא הרווח הנקי שעולה כל שנה.זה ממש לא מדד אובייקטיבי. זה מדד שניתן להשתמש בו בשביל לסלף את האמת, דוגמאת פיטור עובדים בשביל להעלות את הרווח הנקי ובכך להעלות את מצבה הכלכלי של החברה בצורה מלאכותית.המדד האובייקטיבי היחיד הוא ערך המנייה שמעיד על כמה המשקיעים מאמינים בחברה.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים טוב, אין לי כח להתווכחאתה לא מקשיב, אתה אפילו לא יודע מה אומר מחיר מניה וממה הוא מושפעאבל אתה בטוח שאתה צודקזה בסדר להיות עקשן, אבל בשלב כלשהוא זה כבר להיות אטום.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים ערך מניה/כמות מניות, כמו שאתה רואה ערך המניה יורד כאשר כמות המניות עולה. מידע מלא על רווחי החברה: http://www.nasdaq.com/asp/extendfund.asp?symbol=INTC&selected=INTC&page=full כמו שאתה יכול לראות בזמן עליית הרווחים עם עלות התיפעול עלתה כלומר בין שאר הדברים היא שילמה יותר משכורות.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים שמתם לב לכמות המנהלים(ראשיים/לא ראשיים) שיש בתרד הזה?מי ראה כמות כזאת של מנהלים בנושא אחד...לפי דעתי כולם משתפים פעולה1 באפרילנ.באח של חבר שלי עובד באינטרל ישראל(בכיר) והוא לא שמע על זהמה שאומר על 3 אפשרויות1.הוא שיקר לאחיו-לא סביר2.הוא לא יודע-לא סביר3.הוא צודק-סביר-1 באפריל
פורסם 2006 באפריל 119 שנים שמתם לב לכמות המנהלים(ראשיים/לא ראשיים) שיש בתרד הזה? מי ראה כמות כזאת של מנהלים בנושא אחד... לפי דעתי כולם משתפים פעולה 1 באפריל נ.ב אח של חבר שלי עובד באינטרל ישראל(בכיר) והוא לא שמע על זה מה שאומר על 3 אפשרויות 1.הוא שיקר לאחיו-לא סביר 2.הוא לא יודע-לא סביר 3.הוא צודק-סביר-1 באפריל אם הייתי שם כסף הייתי שם הכל על 1
פורסם 2006 באפריל 119 שנים חחח... מתיחה ברמה 8) בהתחלה האמנתי לזה לכמה דקות... אחרי זה נזכרתי שהים ה 1 לאפריל :D :yelclap: קודם כל, מתי בפעם האחרונה ראיתם את ליאור פותח תראד בפורום תצוגה וגראפיקה? (חוץ מהפעם שהוא שאל פה על טלויזית פלסמה-העבירו אותו לקולנוע ביתי...) ולא תראד רגיל, אלא חדשות!! ולא סתם חדשות! אלא חדשות שמופיעות כבר ב"חדשות מחשבים" באתר פה... כל הזמן שאני פה, לא ראיתי את עומרי עמוס מגיב בדיון מסוג שכזה... כמה מנהלים בדיון אחד!!! כמו ילדים קטנים שעושים מתיחה, ומתאספים כולם... העריכה של הקופסא פשוט מקצועית!!! 512BIT וזיכרון GDDR3? אם כבר שמים GDDR4 ב R580+... ויש עוד... קיצור, רמה גבוהה!! הצלחתם לרמות על רבים, כולל אותי ;D מחכה למתיחה הבאה :D :xyxthumbs:
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לא יהיה GDDR4 ב580+ ומעבר ל80% שלא יהיה גם בG80 או R600. אין שום סיבה למה לא לשים אפיק 512bit עם זכרון GDDR3.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לפחות לי יש מקור http://www.theinquirer.net/?article=30649 (למרות שזה נשמע קצת מוזר). לא באתי לריב הרי זאת מתיחה
פורסם 2006 באפריל 119 שנים will supportכולם תומכים, אף אחד לא ישתמש בזה, אין שום סיבה לזה, זה לא יתן כולם חוץ מהכפלת עלויות היצור.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים ועוד משהו איך זה שכל המנהלים מסכימים עם זה (לפחות שכמה יחשבו שזה לא נכון משהו...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.