פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר ברור לך שהחברה שמייצרת את הקירור יכולה למכור אותו למי שבא לה כן?ככה עושה AC עם הכרטיסים של Asus ו-HIS
פורסם 2006 באפריל 119 שנים למה מחקו לי את ההודעות?? הייתי ההודעה השלישית בת'ראד ומחקו אותן..כולה אמרתי שזאת מתיחה
פורסם 2006 באפריל 119 שנים בואו נתעלם מהעובדה שזה בדיוק הקירור של X1800XT/X1900XT תאמת גם אותי זה הפתיע... למה להם להשתמש בקירור מוכן ולא לדרוש (ולקבל) קירור מגניב משלהם, זו שאלה מעניינת. מה שיותר מעניין, זה למה הם צריכים קירור כזה ב-65NM... זה צריך להיות כרטיס קרררררררררררר
פורסם 2006 באפריל 119 שנים למה מחקו לי את ההודעות?? הייתי ההודעה השלישית בת'ראד ומחקו אותן..כולה אמרתי שזאת מתיחהמחקנו את כל ההודעות הראשונות, הייתה בעיה בהצגה של הכיתוב (הפך פתאום לג'יבריש).
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אינטל התעוררה. זה מה שקורה כשמעירים ענק. 805, מרום שמכפיל סנדרות של מעבדי היי אנד ב 2.0 גיגה ו 27 מעלות, קונרוי, לוחות היי אנד ועכשיו כניסה בוטה לשוק כרטיסי המסך הרציניים. פשוט מדהים. יורה בכל הכוונים וחזק. לא אתפלא אם הקונרוי ה"איטי" ימכר במחיר של סלרון.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אוריפ אתה לא חייב לספק לו הסברים בדיון- זהו דיון רשמי ואין פה מקום לספאם.Access denied, אם יש לך שאלה שלא קשורה לדיון אתה מוזמן לפנות אלינו בהודעה פרטית (בשביל זה הן קיימות).להבא, כל הודעה לא קשורה תמחק+ תזכה את בעליה לאזהרה עסיסית.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים הלוואי וזה היה קורה באמת זה היה מוסיף המון עניין לתחום כרטיסי המסך 8) אגב, לדעתי זה יקרה. אינטל בצרות מבחינה כלכלית. יש לה המון כוח אדם שהולך ועולה לה יותר ויותר כסף - עם פחות ופחות הצדקה - הם חייבים למצוא משהו כלכלי לעשות עם כל הכוח אדם הזה. לפתח שבבי האצה גרפית ברמה גבוהה זאת אופציה מצויינת. אגב, בלי קשר, הם נכנסים גם ביחד עם מיקרון לתחום זיכרונות הפלאש...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני חייב למחוא כפיים לצוות [ ] אחת המתיחות הטובות... ואם זו לא מתיחה.. פעמיים כי טוב.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים השאלה היא מתי ימאס למנהלים ...אין שום מצב שבעולם שזה אמיתי .אם זה אמיתי , וכפי שאתם אומרים , ביום שלישי נגלה , אני שותה 5 ליטר של נוזל של TT , ומרים שרת streaming , ואעשה את זה live בעבודה .
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אגב, לדעתי זה יקרה. אינטל בצרות מבחינה כלכלית.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחצרות כלכליות???אינטל? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתתחיל לקרוא קצת עיתוני כלכלה.לא משנה המומנטום של AMD (לא משנה שהוא הולך ונעלם לאחרונה לאחר הסדרות החדשות של אינטל והמפך שהם עשו)- אינטל תמיד הרוויחה יותר.השאלה היא מתי ימאס למנהלים ...אין שום מצב שבעולם שזה אמיתי .אם זה אמיתי , וכפי שאתם אומרים , ביום שלישי נגלה , אני שותה 5 ליטר של נוזל של TT , ומרים שרת streaming , ואעשה את זה live בעבודה .הכל נרשם ונחתם...אין לך כבר דרך חזרה רק שתדע.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים ראול , אין לי בעיה עם זה , אם שרדתי את צ'רנוביל , מה זה ה5 ליטר של נוזל ירוק זרחני ...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים השאלה היא מתי ימאס למנהלים ...אין שום מצב שבעולם שזה אמיתי .אם זה אמיתי , וכפי שאתם אומרים , ביום שלישי נגלה , אני שותה 5 ליטר של נוזל של TT , ומרים שרת streaming , ואעשה את זה live בעבודה .מחר על הבוקר אתה קונה את נוזל הקירורצ'רנוביל קטן ליד נוזל קירור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.