פורסם 2006 באפריל 119 שנים אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה".לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה.אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר.תודה
פורסם 2006 באפריל 119 שנים הנה פיתרון תשתיתי:דף הבית המותאם אישית של גוגלתתחבר עם חשבון ב-Google Account (למשל חשבון ג'ימייל), תוסיף שם את התיבה של Word of the Day, ותקבל כל יום מספר מילים כאלה.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים יש מונח רפואי שאני לא זוכר אותו בדיוק אבל המשמעות שלו זה " פחד ממילים ארוכות "....
פורסם 2006 באפריל 119 שנים דף הבית המותאם של גוגל בהחלט שימושי. הנה המילים של היום:chicanery: the use of trickery to deceive.edacious: given to eating.benignant: kind; gracious; favorable.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים יש מונח רפואי שאני לא זוכר אותו בדיוק אבל המשמעות שלו זה " פחד ממילים ארוכות ".... הנה משהו מעניין Hippopotomonstrosesquippedaliophobia למשל - פחד ממילים ארוכות
פורסם 2006 באפריל 119 שנים יש מונח רפואי שאני לא זוכר אותו בדיוק אבל המשמעות שלו זה " פחד ממילים ארוכות "....היפופותומונסתרוססקוויפדאליאופוביהעריכה: הקדימו אותי בדקה :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.