פורסם 2006 באפריל 119 שנים שלום,לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48.אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16.אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium.כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8?תודה מראש.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים או שהמדיות שקנית הם זולות ולכן הם איטיותואם הם איכותיות אז אם אתה צורב בנירו תסתכל שלב אחד ליפני הצריבה כתובה שם המהירות ואפשר לשנות מהירות (תלוי במהירות הדיסק)אבל אם אני לא טועה הנירו הולכת אוטומטית על המהירות הכי גדולה שהדיסק מסוגל...
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אז מן הסתם אתה צורב בנירו אז תסתכל מה המהירות שרשומה שם ואז תשנה (אם הדיסק מסוגל אז הוא יתן לך לשנות...)
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר בחיי אנשים, אתם לא קוראים את מה שאני רושם?אי-אפשר לשנות מהירות - היה אפשר עם גרסאות אחרות, אבל מה הבעיה עם זאת? זאת גרסה 7 - אמורה להיות טובה...
פורסם 2006 באפריל 319 שנים תעדכן קושחה מפה : http://www.lge.com/support/software_gcsc.jsp הכל יהיה בסדר יש לי את אותו צורב
פורסם 2006 באפריל 319 שנים נירו 5 גם לא טוב לצריבת DVD.הכי טוב זה נירו 6.6.הכי קומפקטי, ועובד הכי טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.