עבור לתוכן

כרטיסי המסך BFG - האם הם באמת הטובים בעולם?

Featured Replies

פורסם

חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם

http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg

האם היא צודקת?

פורסם

לא הכי חזקים בעולם עברתי אותם ויש לי את ה XFX7900GTX

ו2

שאברו OC ועוד מאט אני עושה פרוייקט גדול

ויש כאלה שאברו בזיכרון את ה2000

וזה של 7800

ואני מדבר מבכינת המהירות וזה

פורסם

הם באים עם אוברקלוק נורא נורא נמוך שכל אחד יכול לעשות בלי לעלות במעלה אחת

פורסם

הם לא הכי טובים (לא ממש חושב שאפשר למתג חברה כהכי טובה) כי יש כול כך הרבה חברות ברמה שלה..

אבל הכרטיסים שלהם טובים בהחלט (במחיר שלהם לא חסר חברות טובות)..

פורסם

כרגע XFX הטובה בעולם (לדעתי)

פורסם

הם לא רק באים עם OC (קטן ככל שיהיה, עדיין הוא OC באחריות) יש לך תמיכה של 24 שעות חינם הטלפון ואחריות ללא הגבלת זמן (אין לי מושג מה זה אומר כי לא יצ אלנסות זאת, אבל מה שזה לא יהיה זה עדיף על כלום).

פורסם

כן גם אני חושב שXFX

הכי טובים לי יש 2

פורסם

אין דבר כזה חברה הטובה בעולם.

כולם חברות טובות .

פורסם

כן גם אני חושב שXFX

הכי טובים לי יש 2

טוב הבנו את ההתלהבות שלך :bash:
פורסם

יותר טוב פחות טוב , הם נותנים אחריות לכול החיים , ותמיכה 24\7

פורסם

מנסיון אישי:

קניתי בארה"ב בקיץ 2004 שני כרטיסי BFG 6800 GT OC (ב 490$ כל אחד דרך אגב) לי ולאח שלי.

אחרי שנה, באוגוסט 2005 הכרטיס שלי התקלקל...(בהתחלה חשבתי שזה הלוח האם אבל בדיקה מול מחשבים אחרים וגם במעבדה אישרה שזה הכרטיס)

שלחתי את הכרטיס לBFG בארה"ב, הם קיבלו את הכרטיס, אישרו שהוא מקולקל ושלחו לי חדש -לטענתם-.

אבל אלי הוא מעולם לא הגיע!!

מסקנות:

1) אחריות לכל החיים זה יפה להגיד השאלה מה קורה בפועל שבאמת צריכים אותה. (לדעתי המפגרים האלה שלחו את המוצר בדואר רגיל ולא רשום, ובאחת התחנות שהדואר התגלגל מישהו החליט "לספח" לעצמו את הכרטיס)

2) לעולם אל תקנו כרטיס בחו"ל מחברה שאין לה יבואן רשמי בארץ או שאין את הדגם הצפציפי שאתה קונה בארץ - זה פתח לפורענות. (אני מבין שעכשיו יש איזהשהו ייבוא דרך נועה, אבל בזמנו לא היה BFG בארץ)

פורסם

יותר טוב פחות טוב , הם נותנים אחריות לכול החיים , ותמיכה 24\7

אתה צודק, אבל! זה הכל רק באר"הב אז מזה שווה לנו?

הרי לא בטוח שנעה תספק לך את האחריות הזאת ואת תהמיכה כמו שBFG אמרו.

ולדעתי EVGA לא פחות טובים ומספיק לי ה3 שנים אחריות שאני אקבל מהם...

פורסם

חברה מצויינת, לא חסר חברות טובות לפחות כמוה אם לא יותר.

ודבר שני, יותר חשוב השבב עליו מבוסס הכרטיס מאשר היצרנית.

פורסם

מנסיון אישי:

קניתי בארה"ב בקיץ 2004 שני כרטיסי BFG 6800 GT OC (ב 490$ כל אחד דרך אגב) לי ולאח שלי.

אחרי שנה, באוגוסט 2005 הכרטיס שלי התקלקל...(בהתחלה חשבתי שזה הלוח האם אבל בדיקה מול מחשבים אחרים וגם במעבדה אישרה שזה הכרטיס)

שלחתי את הכרטיס לBFG בארה"ב, הם קיבלו את הכרטיס, אישרו שהוא מקולקל ושלחו לי חדש -לטענתם-.

אבל אלי הוא מעולם לא הגיע!!

מסקנות:

1) אחריות לכל החיים זה יפה להגיד השאלה מה קורה בפועל שבאמת צריכים אותה. (לדעתי המפגרים האלה שלחו את המוצר בדואר רגיל ולא רשום, ובאחת התחנות שהדואר התגלגל מישהו החליט "לספח" לעצמו את הכרטיס)

2) לעולם אל תקנו כרטיס בחו"ל מחברה שאין לה יבואן רשמי בארץ או שאין את הדגם הצפציפי שאתה קונה בארץ - זה פתח לפורענות. (אני מבין שעכשיו יש איזהשהו ייבוא דרך נועה, אבל בזמנו לא היה BFG בארץ)

היית צריך לבקש לבטח את המשלוח או לשלוח עם שליח (על חשבונך כמובן).

פורסם

לא נעה רק אומרים את זה כנס לאתר של BFG ותראה:

http://www.pcper.com/article.php?aid=203&type=expert&pid=4

ואגב אני עדיין לא הבנתי איך אנשים פה משווים בין XFX לבין BFG?

משווים בין סובארו למרצדס? שXFX יגיעו לרמה של BFG יהיה אפשר לדבר כרגע אפילו ASUS יש להם כרטיסים יותר טובים עם קירור יותר שקט מXFX ,אני אישית כבר הזמנתי כרטיס 7900GT של BFG מצפה לו בכליון עיניים:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים