עבור לתוכן

תקיעות מוזרות

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון.

אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit

380/250

פורסם

איזה כרטיס וכמה זכרון ....

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את הזכרון הוירטואלי - בזמן אמת וכך לראות מי או מה "גונב" לך את המשאבים

כמו כן חשוב למדוד טמפרטורות של מעבד/כ.מסך/ציפסט ...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבעיה היא חימום כי כשנגעתי בו הוא לא נראה לי כזה חם (אין לי סנסור עליו) וגם הוספתי לו מאוורר.

בקשר לזיכרון....באמת נראה לך המחשב נתקע בגלל חוסר זכרון? וד"א לפני התקיעה לפעמים אני רואה גם כמה ארטיפקטים קטנים....

זאת לא מערכת חדשה רק הכרטיס מסך...ועם הכרטיס הקודם המעבד והלוח לא עשו בעיות.

פורסם

אני לא חושב שהבעיה היא חימום כי כשנגעתי בו הוא לא נראה לי כזה חם (אין לי סנסור עליו) וגם הוספתי לו מאוורר.

בקשר לזיכרון....באמת נראה לך המחשב נתקע בגלל חוסר זכרון? וד"א לפני התקיעה לפעמים אני רואה גם כמה ארטיפקטים קטנים....

זאת לא מערכת חדשה רק הכרטיס מסך...ועם הכרטיס הקודם המעבד והלוח לא עשו בעיות.

בקשר לזכרון הוא הגורם המשפיע השני בדירוג לאחר הכרטיס מסך בהשפעתו על המשחק זה רק לידע כללי , את הבדיקה אתה יכול לצאת לTASK MANAGER

תוך כדיי המשחק כדי לראות על כמה אחוז ניצול המעבד והזכרון שלך עובדים .... ככה שאם הזכרון מתחיל להשתמש במשאב וירטואלי אז בטוח שיהיו לך תקיעות .

חוץ מזה ממה שאתה מתאר הכרטיס שלך דפוק וזה יכול להיות מהרבה סיבות - אובר קלוק שנעשה עליו , טמפרטורת ליבה , מתח גבוה מידיי

אז הדבר הראשון שעליך לעשות זה להעביר את הכרטיס בדיקת באנצמארק כמו 3DMARK ולהשוות תוצאות ....

אבל שוב פעם אם יש לך ארטיפקטים סביר להניח שהכרטיס שביידך תקול .

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה היית בזכרון אז היו תקיעות אבל אני לא חושב שהמסך היה נכבה....וזה היה גם קורה באופן קבוע וכאן מדובר על משהו שלא קבוע

אני לא יודע עד כמה 3DMARK יעזור אבל הרצתי ויצא 2000 לא ממש אומר הרבה בהתיחחס לעובדה שיש לי כרטיס מוחלש

פורסם

בקיצור מה אתה רוצה שאני יגיד לך .

אמרת שלפני שהחלפת כרטיס מסך הכל היה טוב, מה אתה יכול להבין לבד

:cool2:

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאולי דבר דומה קרה למישהו והוא יתן לי עזרה כי לממש אחריות לא בא לי עדיין אולי אני אצליח לתקן לבד....מימוש אחריות כרוך בחודש בלי מחשב אם לא יותר

פורסם

על איזה הגדרות אתה מנסה לשחק ?

האם ניסית משחק אחר מלבד פארקריי ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי על 1280*1024

זה לא ממש עבד אחרי זה ניסיתי על אחד פחות זה כבר היה סביר....וגם הורדתי הכל מהכי גבוה

אבל עדיין המשחק לא עולה כאילו הוא ניתקע תמיד בסרטון התחלה.

גם בגוטיק היה לי דבר דומה ששם שיחקתי על ההגדרות הכי גבוהות אבל שם לפעמים גם הצלחתי לשחק כמה שעות

פורסם
  • מחבר

יוווו נכון כאילו כמה פעמים זה באמת המסך אבל כשהסרטון מופעל זה לא הוא....זה פשוט נתקע וחשבתי שזה עדיין הכרטיס מסך אבך מסתבר שרק המשחק נתקע במקרים האלו. וכשאני יוצא הוא רושם לי ERROR ש memory could not be wrriten

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים