פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר בטח גם יהיה יקר מדי שם ה-7900GTX אנ ילא טחון אז לא נראה לי שיהיה מצב בכל מקרה אנ יאגיד לי להביא לי ביג טייפון של טרמלטק וזהו
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אל תשכחו חברים שבמערך SLI הוא כנראה יצתרך איזה ספק כח תאילנדי חזק לפי דעתי תקנה לך למחשב משם משהו מועיל אם זו מעין מתנה תאילנדית אז תאמר לאבא שיביא לך איזה דיסק קשיח ראפטור של WD עם 10 אלף RPM תתקין עליו מערכת הפעלה וירוץ לך המחשב מהר יותר ובמשחקים גם ייתן שיפור בנוסף לכך אם יש לך מעט זיכרון במחשב תקנה עוד איזה סטיק של 1GB (אם יש לך אפילו 1 GB) אבל כמו שאמרו כולם האחריות זו בעיה קשה לקנות משם !
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אין שם בכלל מה לקנות בתחום המחשביםאתה צודק בהחלטחוץ מקניון שלם של 7 קומות שעוסק כולו רק במחשבים (בלי חנויות בגדים מסעדות וכל מיני שטויות כאלה) אין מה לחפש שם!!
פורסם 2006 באפריל 219 שנים חצי מהדברים שאתה קונה משם יכולים להיות בספק אם הם לא זיוף בכלל... אנשים לכו לישון כבר
פורסם 2006 באפריל 219 שנים אנשים צאו מהסרטים הקניון של ה7 קומות עוסק בהכל ויש שם קומה אחת של מחשבים קומה אחת של סלולרים קומה אחת של קולנוע קומה אחת של מתנות 2 קומות של בגדים +קניון צדדי של בגדים מה שאתם מדברים זה הפנטיפ פלאזה וזה 4 קומות רק של מחשבים
פורסם 2006 באפריל 219 שנים יופי לכולם אבל הבחור שאל אבא נוסע לתאילנד צריך להגיד לו מה לקנות לא?? הוא לא שאל איפה לקנות ... כמו שכבר אמרתי לא מומלץ לקנות בחו"ל אף אם המחיר מעט זול כי האחריות עם גישה לחו"ל ממש גרועה !!! אלא אם כן הבן אדם נוסע לשם שישי שבת לדודים ומשפחה אז חלס כבר תחכו שהוא גם יגיב יש פורום כללי תפתחו שם נושא חדש "איפה הכי כדאי לקנות בתאילנד חלקי מחשב" אני בטוח שזה יעניין הרבה אנשים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.