פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מה אתה מתגרה?אם זה לא מפורט מספיק בשבילך תבקש בצורה יפה פירוט רב יותר/המלצות ספציפיות.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר מה אתה מתגרה?אם זה לא מפורט מספיק בשבילך תבקש בצורה יפה פירוט רב יותר/המלצות ספציפיות.זה לא עניין של היתגרותמן הסתם אם אני שואל שאלה אני מפצה ללמוד ולהשכיל מהתשובה ולא שסתם מישהו יזרוק דברים בלי בסיס כלשהובכל מקרה היתי רוצה לשמוע על עוד אפשרויות על הביצועים של הכרטיס הנ"לואולי ביכלל עדיף להשקיע עוד טיפה ולקנות משהו הרבה יותר משתלם
פורסם 2006 באפריל 119 שנים זה לא עניין של היתגרותמן הסתם אם אני שואל שאלה אני מפצה ללמוד ולהשכיל מהתשובה ולא שסתם מישהו יזרוק דברים בלי בסיס כלשהובכל מקרה היתי רוצה לשמוע על עוד אפשרויות על הביצועים של הכרטיס הנ"לואולי ביכלל עדיף להשקיע עוד טיפה ולקנות משהו הרבה יותר משתלםאין פה מה להסביר אחי זה הכרטיס הכי טוב שתצא לאפיק הזה וזהו זה לא שיש כ"כ הרבה אפשרויות..בסה"כ זה כרטיס שיריץ לך יפה מאוד את כל המשחקים שיצאו עד היום.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0אחחח אחח העצלנות מבערת כל חלקה טובה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.