פורסם 2006 במרץ 3119 שנים חברה חיברתי שני מחשבים לרשת ביתית דרך האשף של ה WINDOWS אלו הם שני מחשבים אם כרטיסי רשת וכבל מוצלב בינהםעכשיו שאני בא להיכנס למחשב הבן אני לא מצליח לעלות אתרים בדפדפן מישהו יכול לעזור תודה?אבל במחשב הבן ה ICQ וMESENGGER עולים רק הדפדפן מזייף(המחשב האב מחובר לאינטרנט דרך מודם USB).
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אם תוכנות אינטרנט עובדות כמו שצריך, דבר ראשון תנסה דפדפן אחר כדי לראות אם הבעייה היא בתוכנה או במשהו אחר.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים DNS של הספקית שלך במאפייני ה TCP/IP בתוך מאפייני ה LOCAL AREA CONNECTION של כרטיס הרשת במחשב הבן - יפתור את הבעיה.תוכנות יעבדו, כי הן מתחברות לשרת שלהן לפי כתובת IP בד"כגלישה לא תעבוד כי גלישה צריכה DNS שיתרגם לה URL לכתובת IPתסתכל בסטיקי של ICS שבפורום הזה, לגבי שרתי DNS של הספקית שלך (למטה)
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר חברה זה לא פתר לי את הבעיה הגדרתי את DNS של שני כרטיסי הרשת אבל עדין במחשב הבן הוא לא נכנס לי לאתרים דרך הדפדפןעשיתי PING דרך ה DOS הוא קיבל מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אם תוכנות אינטרנט עובדות כמו שצריך, דבר ראשון תנסה דפדפן אחר כדי לראות אם הבעייה היא בתוכנה או במשהו אחר.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים ומה קורה שאתה עושה ping walla.co.ilמחזיר או לא ?לא הייתי מתעלם מעצתו המלמודת של אור , נסה דפדפן אחר (FFOX) כמו שהוא אמר, בכל מקרה , ותראה מה קורהכמו כן , אם יש איזשהו פירוול במחשב הזה, נסה לנטרל אותו לכמה רגעים ולראות אם זה מסתדר לך כשהוא מנוטרל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.