פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים.מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה?אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOPלמישהו יש מושג בנושא?
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אני מעדיף את UltraVNC, אבל הם כל הזמן מעתיקים קוד זה מזה (לגיטימי לחלוטין, מדובר בקוד פתוח) כך שבהחלט יתכן ש- TightVNC כבר קיבלה את התכונות החסרות.http://ultravnc.sourceforge.netאבל אם שני המחשבים מריצים WinXP, הדרך הפשוטה והיעילה ביותר היא ה- Remote Desktop שמגיע עם XP.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים ה RD מציק הרבה פעמים.קרה לי יותר מפעם אחת שהוא פשוט החליט שהוא לא ושום דבר שעשיתי לא עזר.בכל מקרה לדעתי אף אחת מהתוכנות לא תומכות ב Clipboard משותף ו/או Copy Paste ביניהם.כמובן שאפשר להעתיק טקסט אבל לא מעבר לזה לדעתי.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים RDC בהחלט תומך בשיתוף ה- clipboard. כשאתה מחובר, מה שהעתקת במחשב אחד ניתן להדבקה במחשב אחר.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אבל ממה שאני רואה כאשר אתה נכנס למחשב המרוחק הוא מנתק את המשתמש שמתמש כרגע במחשב.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים Radminמאפשר שיתוף CLIPBOARDרק אם לוחצים על SET CLIP עלמנת לשלוח למחשב השניאו GET CLIP לקבל את מה שנמצא כאילו על הCLIP של השנייש תוכנה אחרת שמאד אהובה עלי בשםTWD Remote-Anythingשם מעבר תוכן ה CLIP הוא אוטמתיוגם אפשרות יצירת סירטון של מה שקורה במחשב השני
פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש לי דבר כזה בבית הספר שלי,קוראים לתוכנה משהו כמו "ticher" יש לו עוד מילה אבל אני לא זוכר אותה.היא משתלטת על המחשב,מאפשרת צפייה,משהו דומה לפריצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.