פורסם 2006 במרץ 3119 שנים שוחרר אתמול הטריילר לPC הטריילר מציג את המשחק על הגדרות medium.איכות הטקסטורה הגבוה דורשת כרטיס מסך עם 512MB בשביל AA+AF צריך SLi/CF. איכות הפיסיקה הגבוהה ביותר דורשת PPU של Ageia.בקיצור Doh!הטריילר למי שרוצה:ftp://ftp.ubi.com/emea/ghostrecon3/videos/GRAW_PC_trailer.zip
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אפשר כבר לקנות 360 בכסף שיעלה לשדרג את המחשב לרמה שיריץ את זה...רשמים מהעותק שלי שיגיע בתקווה שבשבוע הבא בקרוב
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר הXbox360 מריץ את המשחק בהגדרות נמוכות יותר מהמקסימאליות לPC וגם בלי AA/AF אפילו בלי Triliniar Filtetring. ועזוב את הקטע שיש קטעים שהמשחק הספציפי הזה נופל בהם בו מתחת ל15fps.הקטע זה שUbiSoft אשכרה מוציאה משחק שגורם ל95%+ ממערכות הHigh End להראות רע, ראשים צריכים לעוף.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים הXbox360 מריץ את המשחק בהגדרות נמוכות יותר מהמקסימאליות לPC וגם בלי AA/AF אפילו בלי Triliniar Filtetring. ועזוב את הקטע שיש קטעים שהמשחק הספציפי הזה נופל בהם בו מתחת ל15fps.הקטע זה שUbiSoft אשכרה מוציאה משחק שגורם ל95%+ ממערכות הHigh End להראות רע, ראשים צריכים לעוף.מחשב נהיה כבר עסק יותר מידי יקר...
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר מעניין כמה אגי'ה עטי ונבסידה שילמו להם בשביל לעשות תרגיל כזהלא יותר מידי, על Medium בPC ופיזיקה דרך האבוק נראה יותר טוב מXbox360.תכלס לפעמים עדיף לראות קפיצת מדרגה בשביל כרטיסים חדשים, מעוד משחק שמאפשר לך להפעיל AA+AF על 1980*1440 בלי שהכרטיס שלך יזיע.אבל באמת עדיין קצת מציק, קיוויתי להפעיל את זה על הטופ של הטופ עם x1900xt ו7900gt, נראה כבר.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מי אמר שהוא רץ טוב על 2 כאלה? למה יש לי הרגשה שהמשחק ישאר במדפי החברה?.... מה ההגיון? אני מת כבר לבדוק איך הוא ירוץ אצלי.. ומה שבטוח שאם אני צריך להוריד הגדרות... אז שלום... (ואני עוד לא מתכוון לשלם) אז מה עם כל אלא שמתכננים לקנות? זה לא צעד דבילי? ממש לא מובן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.