עבור לתוכן

מה אתם אומרים על QUAKE 4 און ליין??

Featured Replies

פורסם

....

פורסם

לא משהו.

פורסם

למה לא משהו !?

הרבה מהמשחקיות של המולטי של קוויק 3 נשמרה שם, משחק מולטי מהיר, אמנם יותר איטי מקוויק 3 (שהוא לפי דעתי משחק המולטי הכי מהיר שיצא מבחינת המשחקיות), אבל הוא נחמד מאוד, אבל אל תצפה להיות מוצלח בהתחלה, זה מולטי שצריך דיי להתמיד כדי להיות טוב.

סה"כ - גרפיקה טובה, משחקיות מהירה וכיפית, מולטי בכלל לא רע...

פורסם

יותם אחי זה damonion מcod 2 חבר של סאגי תגיד איך אני מפעיל תquake ברשת כי נאבד לי הסידי קי??? ;)

פורסם

למה לא משהו !?

הרבה מהמשחקיות של המולטי של קוויק 3 נשמרה שם, משחק מולטי מהיר, אמנם יותר איטי מקוויק 3 (שהוא לפי דעתי משחק המולטי הכי מהיר שיצא מבחינת המשחקיות), אבל הוא נחמד מאוד, אבל אל תצפה להיות מוצלח בהתחלה, זה מולטי שצריך דיי להתמיד כדי להיות טוב.

סה"כ - גרפיקה טובה, משחקיות מהירה וכיפית, מולטי בכלל לא רע...

משחקיות מעפנה

המולטי של קוויק 3 היה מגניב,אבל הם פשוט שיחזרו את המולטי עם שינויים שעשו אותו יותר מעפן

וגם ככה המולטי של קוויק 3 זה כבר פאסה....לא שווה בשיט...

אחד המשחקים הגרועים שיצאו בשנים האחרונות-סינגל פלייר ששווה לתחת ומולטי סביר מינוס.

פורסם
  • מחבר

יותם אחי זה damonion מcod 2 חבר של סאגי תגיד איך אני מפעיל תquake ברשת כי נאבד לי הסידי קי??? ;)

אין לי מושג...(דרך אגב אתה תותח ב-COD 2)

פורסם

משחקיות מעפנה

המולטי של קוויק 3 היה מגניב,אבל הם פשוט שיחזרו את המולטי עם שינויים שעשו אותו יותר מעפן

וגם ככה המולטי של קוויק 3 זה כבר פאסה....לא שווה בשיט...

אחד המשחקים הגרועים שיצאו בשנים האחרונות-סינגל פלייר ששווה לתחת ומולטי סביר מינוס.

הסינגל של קוויק 4 מעולה לעתי אבל לגבי המולטי אתה צודק הוא פשוט נראה כמוהמולטי של קוויק 3 וזה מבאס

המולטי של COD2 טוב מאוד אבל עדיין לא משתווה למולטי של באלפילד 2 :smile1:

פורסם
  • מחבר

אין אף משחק שמשתווה למולטי של באלפילד 2...

פורסם

אין לי מושג...(דרך אגב אתה תותח ב-COD 2)

תודה אחי ובדקתי את זה אי אפשר לשחק quake 4 ברשת המשחק מפוצץ בהגנות!!!

פרשו לcod2!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים