פורסם 2006 במרץ 3119 שנים תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשבעכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדראז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיהאולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבליםמה אתם אומרים אפשרי?
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים כל עוד יש לך חיבור אחד בממיר אתה לא יכול הדרך הטובה ביותר היא לחבר את הממיר למכשיר נוסף שמפצל לכמה תחנות וידאו בדרך כלל יעשה את העבודה כמו גדול ! יש לו יציאות מכל הכיוונים אתה יכול לחבר את הממיר אליו וממנו להוציא תחנה AV1 ל TV ו AV2 למחשב יש אפשרות כזאת גם ב TV אם כי לא בכולם ולא בצורה נוחה וטובה כמו וידאו אז תבדוק מה יש לך שם ב TV ותחליט מה לעשות
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר אין דבר כזה מפצל של כבלים(כמו מפצל חשמל)?ואם אתה אומר לחבר לטלויזיה ומשם להוציא למחשב אז זה מחייב שהטלויזיה תיהיה דולקת נכון?
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים יש מפצלים כאלה שדופקים תאיכות ברמה עם כפתור שמעביר AV1 AV2 וכו ... לכן אמרתי וידאו ...הכי טוב שלא ישאר דולק TV
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים AssaFiles, שכחת לשאול אותו על הכרטיס מסך שיש לו..יש לך בכלל VIVO בכרטיס מסך?ולמה אתה רוצה להשתמש? אתה רוצה שמסך הטלוויזיה יופיע על צג מסך המחשב, להיפך, או שנייהם?
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אם הוא שאל ככה אז הוא בטח כבר יודע שהוא יכול להשתמש בזה ...והכרטיס מסך שבפרטים שלו לא נראה VIVO !
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מחבר תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשבעכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדראז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיהאולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבליםמה אתם אומרים אפשרי?לא מספיק ברור?ואם יש לי כרטיס טלויזיה אז מן הסתם אני יכול לראות טלויזיה במחשבאז אני רוצה לחבר אליו תממיר של HOT - מה שלא אמור לגרום לבעיותאז מה אתה ממליץ לקנות וידאו?עריכה:וגם במפרט שלי רשוםaverMedia tv card =\
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לא כדאי לקנות רק בשביל זה וידאותחפש איזה מפצל איכותי בחנותלא אלה השחורים מפלסטיק מעפן כזה הכל מעבירים מטושטשאו שתחייב תחנות שאם מטושטש אתה מחזיר ומקבל כסף בחזרהאו שתחבר ל TV ואז מה TV תוציא למחשב וזהו זהרק שתצתרך כנראה להדליק אותה כדי לראות במחשב וזה הבעסהתבדקו אולי בנס יש לממיר הזה 2 יציאות AV OUT ...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים אפשר אבל מה זה יתן לך בדיוק? תוכל לראות בשניהם אותו ערוץ. אם זה למען נוחות אז יש אין ספור מפצלים, מספר שקלים ורובם מספיק איכותיים.אם זה מפצל פסיבי בלבד להפעיל TV+TV.card יכול לגרום להפרעות, אם אתה מתכנן להשתמש בכל אחד מהם בצורה נפרדת לא יהיה הבדל בין מפצל פסיבי ב3 שקל לבין מפצל ווידיאו אקטיבי ב3000.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים חבר מניסיון בכל מצב מפצל לא איכותי של 2 שקל וגם כבלים פשוט לא מעבירים את האות בצורה טובהויש באמצע הפרעות שגורמות לטשטושים...אצלי למשל בחיבור ללא הממיר אני יכול לקבל אות TV בוידאו ומהוידאו לעביר למחשב ולראות ערוץ מסויים (במידהו יש לי כרטיס TV שכרגע אין לי)ואז להעביר ב TV לערוץ של הכניסה של אנטנה ולראות תחנה אחרתברגע שמדברים על דיגיטלי הסיפור שונה כי הממיר נותן ערוץ אחד בכל רגע ואי אפשר לפצל את זה ל 2 תחנות ב2 מקומות שונים
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר טוב תודהאבל הגעתי למסקנה שזה סתם טיפשי לחבר את זה לכמה מקומות וכשיהיה לי טלויזיה בחדר אני יחבר את זה רק לטלויזיה לבנתיים אני יחבר את זה למחשב =\סליחה ששיגעתי אתכם DDD=אבל טוב לידע כללי =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.