עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תאמת לא ציפיתי לזה מATI (זהירות ארוך)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה :hi:

ברשותי מחשב עם 9600XT. כרטיס שעושה את העבודה היטב: סרטים ומשחקים.

רקע קודם במיחשוב: טכנאי רשת בחברת הייטק.

לפני כחודש עשיתי פורמאט למחשב. כהרגלי אחרי פירמוט אני מוריד את הדריברים הכי מעודכנים של כל ההתקנים. וכמובן הורדתי את קטליסט 6.1.

לאחר כמה באגים שנתקלי בCONTROL CENTER שלהם. באגים מאוד מרגיזים בתצוגה כפולה על המסך ועל הטלוויזיה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167924.0

לאחר עזרתו העדיבה של ASSAFILES הגדרתי תצוגה כופלה. למרות שהייתי רוצה את המעבר הפשוט והנוח החלטתי להשאיר את המצב כמו שהוא.

כשבוע לאחר מכן התחילו תקלות, אם אמא של התקלות :bash:. באמצע צפייה בסדרות האהובות אליי (LOST,24,PRISON BRAKE) התחלתי לקבל ריסטארטים של המחשב. לא נילחצתי וביטלתי את אפשרות הריסטאר על מנת לבדוק את קוד התקלה. היה כתוב משהו בסגנון " DUMPING MEMORY" +קוד תקלה. פניתי לתמיכה באתר של מיקרוסופט לאחר שכל מה שהייתי יכול לקרוא קראתי על אותו קוד ספציפי הפתרונות לא עזרו לי. התחלתי לחפש כיוון אחר. לפני יומיים ביום הבחירות קמתי מאושר בשעות הבוקר המאוחרות (9:00) על מנת לצפות בשני פרקים נוספים בסדרות האהובות. לאחר 4 התרסקויות ב20 דקות צפייה בפרק נוסף של 24 ולאחר שהחלטתי ללכת לממש את זכותי כאזרח במדינת ישראל עשיתי איתחול למחשב ושוב FORMAT. התקנתי הכל בסיסי רק שיעבוד. נו טוב אמרתי לעצמי עכשיו נראה עם הדריבר הבסיסי של מיקרוסופט לRADEON יספיק. להפתעתי לאחר ניגון של שעה וחצי של סרט על מסך 17 הקטן שלי. החלטתי לסגור את המחשב ולפרוש בתור מנצח לעיסוקים אחרים. באותו יום בערב החלטתי לעדכן שוב לגרסא האחרונה לדריבר של כ.מסך כידי לראות את הסדרה השנייה (PRISON BRAKE) על הTV הפעם. ומה שוב לאחר 5 דקות ניגון של הסרט מסך כחול. כולי בעצבים :s07: מקלל את את כל העולם בעיקר את המחשב :pissed:. הבנתי שהכיוון הוא בשלוש אותיות אשר גורמות לבעיות: ATI. לאחר מלחמה של כמה שעות וכאשר כמעת הגעתי לפסוקו של יום. התקנתי לפי עצתו של הבחור החביב מאתו הטופיק גרסא ישנה יותר של דריברים. ומה נראה לכם? כן כן הכל עובד תקין!!! :yelclap:

עכשיו סיימתי לראות פרק נוסף של LOST (אחלה פרק אגב) בלי התרסקויות נוספות.

למי שהיה כוח לקרוא עד עכשיו שיענה לי בבקשה. חוץ מלהתחייב כל כמה חודשים לדריבר חדש ומעדכן האם הדריברים שATI כותבים גם עוברים תיקון באגים ובדיקה על כ.מסך השונים שלהם ועל פלטפורמות השונות!? :nixweiss:

הפעם באמת התאכזבתי מהם.

ככל הנראה אני יתרגם את הת'ראד למייל באנגלית וישלח לשירות לקוחות שלהם.

במילה אחת אני יכול לסכם את תוכן ההודעה שלי והיא אכזבה :kopfpatsch:.

L.A

פורסם

וואו באגים בדרייברים זה חדש... :screwy:

פורסם

הדריבר החדש ביותר הוא בכלל 6.3.

פורסם

תשלח מייל לתמיכה של ATI

פורסם

תחזור לדרייברים 5.11

פורסם
  • מחבר

תיקון: העדכון בוצע לCatalyst 6.3.

פורסם

בעיות דרייברים הן דבר נפוץ,

לא הייתי מתפלא, אבל אכן שלח להם תלונה כדי שיתקנו את זה בעידכון הבא.

מחשבים קרסו, מחשבים יקרסו, אבל החברות הגדולות ימשיכו להרוויח.

פורסם

חבר יקר

אכן הדרייברים האחרונים של סדרה 6 הן גרועים וזקוקים לשיפור רציני בעיקר בתחום של TV ...

מעבר לכך גם לי מאז שהתחלתי לעבוד עם 6.2 יש בעיות של מסכים כחולים

רק שזה מאוד נדיר ולא היה עוד עצבים לחזור לגירסה הישנה

מה גם לפעמים המחשב כזה נעצר לכמה רגעים

ואני יודע בבירור שזה בגלל הדרייברים

גם האייקון בשורת המשימות (לא שיש לי בעיה להחזיר אותו...) ככה סתם החליט לא להדלק יותר עם המחשב

בנוסף לכך שצריך להגדיר 1001 דברים ל TV שההגדרות לא יחזרו לברירת מחדל כל דקה וחצי ול 16 צבעים ול 60HZ וה' ירחם מה עוד :kopfpatsch:

אני אישית חושב שהדרייברים סדרה 6 טובים יותר לכרטיסי מסך PCIE החדשים בשוק

סדרות X1K לעומת סדרות ישנות שאיתם יש דייי בעיות כמו שאתה רואה

יש ל ATI שירות ותמיכה ללקוחות מעולה פי מיליון מ NVIDIA וזה מה שטוב אצלהם

תשלח להם אימייל עם הבעיות הם ינסו לעזור לך (למרות שלא יצליחו בדרך כלל) עד שלך ימאס חחח

בקיצור ATI החליטה להוציא כל חודש דרייבר כל הכבוד הידד !!! אבל היא שכחה להוציא כל חודש דרייבר איכותי :bash:

ב"ה הבעיות יסתדרו אני בטוח (בגירסה 6.1 היה לי מלא בעיות לעומת 6.2 שהשתפר המצב)

אני אעבור ל 6.3 בקרוב ואראה מה קורה

או ל 6.4 בקרוב כבר ...

שמעתי המלצה ממישהו, תתקין דרייברים ישנים עם הקונטרול פאנל הישן ועליהם תתקין עדכון רק לדרייבר ולא לתוכנה ...אם אתה זקוק לו

למרות שאני חושב גירסה 5.10 תספיק לך...

פורסם

נסה אולי את של אומגה הבחור שמשפץ אותם עושה עבודה מצוינת וזה בדוק :xyxthumbs:

http://www.omegadrivers.net/

{אגב בלב שלם מעולם לעולם הדרייברים הללו לא עשו לי שום בעיות של תאימות או כול הפעלה לא רצויה מקווה לך שתצליח }

עוד משהו באלו אתה השתמשת CCC או הרגילים ???

הנה קיצרתי לך את העבודה

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=14

יש גם לDNA דרייברים אבל עליהם אני יודע מהמלצות בלבד של אנשים בפורומים שונים אם מישהו פה עובד איתם אני אשמח לשמוע חוות דעת איך מה מי מו??

http://www.dna-drivers.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.