פורסם 2006 באפריל 119 שנים Wolfenstein - Enemy territory ET אוווייי כל כך נכון !! המשחק הכי טוב שיש לרשת ! אף פעם לא נמאס ! והוא עוד חינמי !! ממליץ בחום
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר מזה לאטוב כאילו לא ראיתי תחידושים שיש לזה אם בכלל אבל איך שאני זוכר את זה מלפני כמה שנים זה לא התקרב לקונטר סטרייקקונטר זה פשוט רמה מעל מה לעשות
פורסם 2006 באפריל 119 שנים לדעתיSoldier of Fortune II - Double Helixאחד המשחקים הממכרים והטובים ברשת..זה משחק חינמי ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותו??
פורסם 2006 באפריל 119 שנים call of duty 2 יש לו גרפיקה יותר טובה מbt2 אבל הרבה יותר טובה ...זה כמו להשוות בין doom1 לdoom3 (בהגזמות)...קיצר אני ממליץ לך על cod2 אני משחק אותו כבר חצי שנה ולא משתעמם,כול אחד פה ימליץ לך על מה שהוא משחק תוריד demo או שתקרא סיקורים ואני מקווה שתחליט cod2 ..
פורסם 2006 באפריל 119 שנים cs:s וחוץ מזה, למה עזבת את CS? משחק ממכר... שיחקתי עכשיו שעתיים ולא שמתי לב עד שהתחילו ליכאוב לי היידים... חחחח כנ"ל לגבי cod2...
פורסם 2006 באפריל 219 שנים מחבר חחחחחחח בדיוק זה הקטעהייתי מכור לזה כמו הרואין שיחקתי רק 8 חודשים אבל הייתי מזה מכור הייתי משחק כמעט כל הזמן שהייתי יכול והיה לי זמן לזההייתי משחק לפעמים אפילו לפני בצפר!!! זה עצוב וכבר הייתי יותר מדי מכור צריכים חיים חוץ מזהןלכן... פשוט מחקתי את הקונטר מהמחשב ומכרתי תסידי קיאקיצר אז עכשיו אין לי שום משחק נורמלי במחשב אז חשבתי על משחק רק משתתפים טובאבל אני לא אתמכר לזה כי אני יודע איך להמנע מזה עכשיו אחרי שהייתי מכור כבר
פורסם 2006 באפריל 219 שנים חחח גם אני משחק לפני בצפר... אבל אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה חחחח lol סתם, אני משחק לפעמים לפני בצפר, זה תלוי בשיעורים שיש לי באותו יום... אין דבר שאתה רוצה לעשות יותר מאשר לפוצץ לאנשים את הראש בכלי נשק מגוונים כשאתה יודע שתצתרך ליראות את המורה לאזרחות, אחרייה את המורה לגאוגרפיה, אחריה את המורה לאנגלית, ואז עוד פעם את המורה לאנגלית... טוב הבנת את הכוונה שלי... חחח
פורסם 2006 באפריל 319 שנים חחחחחחחחחחחח... שחקו cod2 תאמינו לי זה משחק ראליסטי שנותן לך משהו ולא מבזבז לך סתם זמן....... יש שם כמה דברים לא ראלסטים כמו בכול משחק אבל חוץ מיזה הכול מבוסס על מלחמה אמיתית המפות הנשקים, הנשקים דומים 1 ל1 לאמיתי!!!1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.