עבור לתוכן

משחק משחק פעולה גוף ראשון טוב לרשת

Featured Replies

פורסם

Wolfenstein - Enemy territory ET

אוווייי כל כך נכון !! המשחק הכי טוב שיש לרשת ! אף פעם לא נמאס ! והוא עוד חינמי !! ממליץ בחום :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מזה לא

טוב כאילו לא ראיתי תחידושים שיש לזה אם בכלל אבל איך שאני זוכר את זה מלפני כמה שנים זה לא התקרב לקונטר סטרייק

קונטר זה פשוט רמה מעל מה לעשות

פורסם

תפסיקו, שני המשחקים לא מתקרבים לסוליה שKל BF2 :smile1:

פורסם

גם SWAT 4 משחק רשת חביב

פורסם

לדעתי

Soldier of Fortune II - Double Helix

אחד המשחקים הממכרים והטובים ברשת..

זה משחק חינמי ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותו??

פורסם

הוא לא חינמי.

פורסם

call of duty 2 יש לו גרפיקה יותר טובה מbt2 אבל הרבה יותר טובה ...זה כמו להשוות בין doom1 לdoom3 (בהגזמות)...

קיצר אני ממליץ לך על cod2 אני משחק אותו כבר חצי שנה ולא משתעמם,כול אחד פה ימליץ לך על מה שהוא משחק תוריד demo או שתקרא סיקורים ואני מקווה שתחליט cod2 ..

פורסם

cs:s וחוץ מזה, למה עזבת את CS? משחק ממכר... שיחקתי עכשיו שעתיים ולא שמתי לב עד שהתחילו ליכאוב לי היידים... חחחח כנ"ל לגבי cod2...

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח בדיוק זה הקטע

הייתי מכור לזה כמו הרואין

שיחקתי רק 8 חודשים אבל הייתי מזה מכור הייתי משחק כמעט כל הזמן שהייתי יכול והיה לי זמן לזה

הייתי משחק לפעמים אפילו לפני בצפר!!! זה עצוב וכבר הייתי יותר מדי מכור צריכים חיים חוץ מזה

ןלכן... פשוט מחקתי את הקונטר מהמחשב ומכרתי תסידי קי

אקיצר אז עכשיו אין לי שום משחק נורמלי במחשב אז חשבתי על משחק רק משתתפים טוב

אבל אני לא אתמכר לזה כי אני יודע איך להמנע מזה עכשיו אחרי שהייתי מכור כבר

פורסם

חחח גם אני משחק לפני בצפר... אבל אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה חחחח lol :kopfpatsch: סתם, אני משחק לפעמים לפני בצפר, זה תלוי בשיעורים שיש לי באותו יום... אין דבר שאתה רוצה לעשות יותר מאשר לפוצץ לאנשים את הראש בכלי נשק מגוונים כשאתה יודע שתצתרך ליראות את המורה לאזרחות, אחרייה את המורה לגאוגרפיה, אחריה את המורה לאנגלית, ואז עוד פעם את המורה לאנגלית... טוב הבנת את הכוונה שלי... חחח

פורסם

חחחחחחחחחחחח... :lol:

שחקו cod2 תאמינו לי זה משחק ראליסטי שנותן לך משהו ולא מבזבז לך סתם זמן.......

יש שם כמה דברים לא ראלסטים כמו בכול משחק אבל חוץ מיזה הכול מבוסס על מלחמה אמיתית המפות הנשקים, הנשקים דומים 1 ל1 לאמיתי!!!1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים