פורסם 2006 במרץ 3019 שנים בניתי מערכת עריכת וידאו חזקה מאוד, מערכת ההפעלה מותקנת ב RAPTOR מהיר של WD, 10000 בנפח 37 GB.הדיסק עצמו מקרקר, כלומר שומעים אותו ממש עובד כשהמחט זזה.האם זה נורמלי? ככה זה?או שמא שלי תקול....?תודה
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר עד כדי שאני שומע קרקורים גם שהמארז סגור, וגם שיש לי 6 מאווררים ואני עדיין שומע את הדיסק...? נורמאלי?איזה תוכנה זו, מה היא עושה? לינק ....(זה מערכת עריכת וידאו ואני לא מתקין/מריץ עליה סתם דברים במיוחד שאני לא מכיר)תודה
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים תוריד מפה...http://support.wdc.com/download/index.asp?swid=1ואם אתה ממש ממש שומע אותו זה כבר מחשיד תנסה לעשות תבדיקה ולראות מה קורה (ויש אחריות)..
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אחריות ברור שיש , כבר החלפתי יותר מ 10 דיסקים (לא רפטוק), בדיוק דקה.... הבעיה שאחריות על התקנה של מערכת וידאו אין ואני מפסיד 1000 שקל על התקנה חוזרת...
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אתה לא חייב להתקין מחדש.כל עוד הדיסק עובד אתה יכול להעתיק את כולו לדיסק אחר ולהמנע מהתקנה חוזרת.לרוב זה נעשה בעזרת GHOST.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים לי יש את אותו הדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, כולל שני משחקים חדשים. והוא לא מקרקר. אתה יכול להיכנס לאתר הבא להוריד תוכנה לבדיקת הדיסק אולי תקבל אינפורמציה יותר מפורטת. הנה...http://www.hddlife.com/files/HDDlife1.msi
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אצלי לא ניתן להעתיק דיסק בגלל שמותקן אצלי כרטיס RADIX... מי שלא מכיר:כרטיס PCI קטנטן,ש"גונב" מהדיסק קשיח מחיצה משך עצמו ועושה אימג לכל הדיסק, כך שניתן לשחזר מה שרוצים תוך 5 שניות...בדוק שלא ניתן לבצע זאת ולכן אני חושש, והתקנה חדשה תעלה לי כבר הרבה יותר מדיסק חדש...
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים ה 36 ג'יגה אכן מקרקרים קצת.אבל למה קנית את ה 36? ה 72 יותר מהיר ויותר שקט.מחיר אולי..
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אני חושב שאם תתחבר עם ההרדיסק החדש לבקר שעל הלוח תוכל להוריד את כל המידע מהכונן...אגב תנסה להגיד לנו תדגם של הכרטיס אולי נמצא תוכנה תומכת של היצרן.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים Nemesis למה התקוונת יותר מהיר, הלא שניהם 10.000pm ???מהירות הסיבוב היא לא הגורם היחיד המשפיע על מהירות דיסק קשיח.
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים מהירות הסיבוב היא לא הגורם היחיד המשפיע על מהירות דיסק קשיח.איזה עוד גורמים משפיעים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.