פורסם 2006 במרץ 2919 שנים שלום! יש לי שאלה לגביי overclock של כרטיס מסך x800gtoבלוח אם שלי יש אופציה כדי לעשות overclock דרך הביוס, האופציה הכוללת שלוש אפשרויות standart,fast,turboאני שמתי על turbo שנכנסתי לeverest overclock זה מראה לי שכרטיס מסך נמצא באוברקלוק זיכרון על 10% והליבה על 6% זאת אומרת שהליבה על439 והזיכרון 520 השאלה היא:עם זה אוברקלוק בטוח? הקירור סטוק של כרטיס מסך הוחלף לקירור סילנסר והמעלותבמנוחה הם:36 מעלות ובשיא העבודה היא לא עוברת 55 מעלות.ספק הכוח שלי הוא:400w האם זה בסדר???אני חדש בעניין של אוברקלוק תודה לכל העונים!!!
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים קודם כל לא הבנתי בדיוק איך עשית אוברקלוק לכרטיס מסך דרך הביוס? כפי שידוע לי לא קיימת אפשרות כזו בשום לוחכדי לעשות אוברקלוק בטוח אני מציע לך להוריד את התוכנה שנקראת ATITool תוכל להוריד אותה כאןהיא מאפשרת לך לבדוק גם אם האוברקלוק שלך יציבהטמפ' שלך הן טובות ואתה תוכל למשוך עוד כעיקרון האוברקלוק שעשית עד כה הוא יפהבנוסף אם תוכל להגיד מאיזה חברה הספק שלך, זה יעזור מאוד!בהצלחה :toast:
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים אין דבר כזה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך דרך הביוס.ועים יש לך r480 שהרוב יוצאים ככה יש לך עוד הרבה למשוך.
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר קודם כל לא הבנתי בדיוק איך עשית אוברקלוק לכרטיס מסך דרך הביוס? כפי שידוע לי לא קיימת אפשרות כזו בשום לוחכדי לעשות אוברקלוק בטוח אני מציע לך להוריד את התוכנה שנקראת ATITool תוכל להוריד אותה כאןהיא מאפשרת לך לבדוק גם אם האוברקלוק שלך יציבהטמפ' שלך הן טובות ואתה תוכל למשוך עוד כעיקרון האוברקלוק שעשית עד כה הוא יפהבנוסף אם תוכל להגיד מאיזה חברה הספק שלך, זה יעזור מאוד!בהצלחה :toast: זה לוח של GIGABYTE PCI-E יש שם פונקציה שניקראת GRAPHIC BOOSTER VGA משהו כזה ושלוש אפשרויות אז אני שמתי הכי גבוה שזה TURBO ואחרי זה בEVEREST זה מראה לי שכרטיס באוברקלוק 10% ו 6%היתי רוצה לדעת למה כרטיס מסך יכול להישרף בOVERCLOCK רק בגלל החום או שיש עוד סיבותזה משהוא מראה לי אחרי זה בביוס
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מן ההגיון כשאתה "ממהיר" את הכרטיס הוא פולט יותר חום בגלל שהוא עובד על תדר גבוה יותר (הזכרונות ו/או הליבה)בכל מקרה כמו שאלי אמר לך אם נפלה בידך ליבת R480 אז יש לך מזל !עריכה: מה ששמתי לב אליו זה הפרט הבא: ATI Radeon X850 Pro (R480)אני שמח להודיע לך כי בידך הליבה שדיברנו עליה ויש לך פוטנציאל אוברקלוק גדול לגבי פתיחת צינורות לא יודע כמה אחוזים יש לך זה תלוי איזה דגם יש לךאיזה דגם יש לך אתה יודע?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר מן ההגיון כשאתה "ממהיר" את הכרטיס הוא פולט יותר חום בגלל שהוא עובד על תדר גבוה יותר (הזכרונות ו/או הליבה) בכל מקרה כמו שאלי אמר לך אם נפלה בידך ליבת R480 אז יש לך מזל ! כן זו ליבה R480 זה אומר שזה בטוח ?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים טוב בסה"כ רציתי לדעת מה אחוז הסיכויים שלך לפתוח צינורות אבל בינתיים תנסה לראות מה מגבלת הכרטיס שלך, כלומר מה המקס' שהוא יכול להגיע בהצלחה
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים טוב בסה"כ רציתי לדעת מה אחוז הסיכויים שלך לפתוח צינורות אבל בינתיים תנסה לראות מה מגבלת הכרטיס שלך, כלומר מה המקס' שהוא יכול להגיע בהצלחה מה הקשר ? רק הR480 של הGTO2 נפתח וזה בדוק ! הR423 של הC3D הראשונים נפתחו מכיוון שהיה איזה באג אצל ATI במפעל או משוה והם סידרו אותו
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים מחבר טוב בסה"כ רציתי לדעת מה אחוז הסיכויים שלך לפתוח צינורות אבל בינתיים תנסה לראות מה מגבלת הכרטיס שלך, כלומר מה המקס' שהוא יכול להגיע בהצלחה תודה תודה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.