פורסם 2006 במרץ 2919 שנים האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby?בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול).מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים STANDBY& זה שהוא ישן.המאוורר של המעבד לא אמור להפסיק לעבוד אלה לעבוד במהירות ממש נמוכה.והספק תמיד פעול...
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר האם אני יכול לחבר את המאוורר של הספק ללוח אם כך שהוא יכבהבמצב STANDBY?ועוד שאלה: אם המאוורר כבוי במצב STANDBY בספק האם הוא יכול להישרף?
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים לא... אבל למה לעזאזל שמים אותו במצב שינה... עדעף לכבות אותו.. אחרי זה לוקח אותו זמן בערך לעלות לוינדוס...
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים תלוי על איזה מצב StandBy אתם מדבריםבS1 הכוננים הולכים "לישון", המאווררים ממשיכים\מפסיקים לעבוד (תלוי אם מחובר ללוח\ספק), מאוורר הספק ממשיך לעבוד.בS3 הכל נכבה - כל הכוננים וכל המאווררים (כולל ספק), רק זיכרון הפנימי ממשיך לקבל מתח.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים למה זה טוב ?! סתם לדוגמא.. אני משאיר את המחשב דלוק בגלל שאני מוריד המון דברים 24 שעות... ברדע שנותנים לו "לישון" אז הכל מפסיק... עדיף כבר לכבות אותו ולקנות פאן באס ולכבות את המאוררים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.