פורסם 2006 במרץ 2919 שנים אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה.מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים הקאש זהו הזיכרון המטמון של המעבד. שם הוא שומר את המידע שהוא מעבד(מן הסתם)...אצל מעבדי אינטל הקאש גדול בגלל הצינורות עיבוד הארוכים מאוד, לAMD אין צורך בזה גכי צינורות העיבוד דיי קצרים.עד כמה זה משפיע?פחות מתדר שעון ופחות מIPC (פעולות בכל פעימת שעון).
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים באופן כללי לא משפיע הרבהובאופן כללי במעבדי אינטל (בעיקר פנטיום 4) משפיע יותר מאשר אצל AMD
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים המעבד מבצע כמות עצומה של פעולות פשוטות לכן הוא יכול לנחש מה עשויה להיות הפעולה הבאה ולשלוף אותה מהזיכרון הפנימי שלו (קאש) במקום להביא אותה מהזיכרון הרגיל, אפשרות שגורמת להאצת המהירות מהסיבה שהגישה לזיכרון הפנימי של המעבד מאוד מהירה.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר אז אני מבין מזה שזה נתון שלא שווה לוותר עליו בקניה של מחשב חדש כי זה בהחלט מייקר את הקניה
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים זכרון קאש הוא זכרון מאוד יקר (לMB)אבל אין פה יותר מדי כמה שיותר יותר טובאיזה מעבד אתה חושב לקנות?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אז אני מבין מזה שזה נתון שלא שווה לוותר עליו בקניה של מחשב חדש כי זה בהחלט מייקר את הקניהיניב, זכרון הקאש אמנם חשוב לביצועים, אבל, הוא חייב להישקל בהקשר הרחב של ביצועי המערכת ולא בשיקול הצר של כמה MB לשקל אתה מקבל.חוץ מזה שהקאש לא ממש נתון לבחירה, אינטל ו AMD לא מציעים לך לדוגמא מעבד X עם 512K, 1M ו 2M של זכרון קאש.כל דגם מעבד בא עם הקאש שהתאימו לו.מה שצריך לעניין אותך זה ביצועים למחיר לפי המלצות כאן באתר ולפי מבחני ביצועים השוואתיים באתרים מובילים. ואפשרויות עתידיות כגון תמיכה ושדרוג.להתמקד בכמות הקאש זו טעות.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים בגלל זה שאלתי אותו על איזה מעבד הוא חושבאם תגיד לנו מעבד ומטרה יעודית של המערכת אנחנו נוכל להמליץ לך אם הוא טוב או לא טוב ואיזה מעבד יהיה מתאים לך יותר
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר המערכת למטרת משחקים וקצת תוכנות לגבי מעבד לא הצלחתי לגבש דעה האם כדי לקנות זול ממה שהבנתי בזמן משחקים הוא לא המשתתף העיקרי
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים במשחקים השילוב הוא החשוב ביותראתה לא יכול לשים נגיד 79GTX עם P4 2.0GHZ ו128MBאולי המשחק יעבוד אבל לא ביעילותאבל כמו שאמרת הרכיב הכי משפיע הוא לא המעבד (במשחקים!) אלא הכרטיס מסך!איזה כרטיס מסך יש לך ואיזה זכרונות?
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר מתכנן לקנות את ה6600GT 128MB או להתאמץ קצת ולהביא את ה 6800GS 256MB במידה ואני יהיה בטוח שההבדל בינהם משמעותי1G 667MHZ זיכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.