פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תקווה? אם שס חוזרת לממשלה, כל ההתקדמות בהפרדת הדת והמדינה נלך לפחבאותה מידה, במקום ש"ס אפשר את ליברמןזה לא שיש לו חוט שידרה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר מעדיף את ליברמן בהרבה מאשר את ש"ס, השאלה היא אם הוא יסכים לשבת בממשלה עם קדימה והעבודה.בוא נתחיל מזה שאני לא רוצה את אולמרט כרוה"מ... ונגמור בזה שאם ש"ס בממשלה, הלך התקציב...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים באותה מידה, במקום ש"ס אפשר את ליברמןזה לא שיש לו חוט שידרהזה יהיה -קדימה עבודה וליברמןוזה יהיה בסדר גמור
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים עדיף ליברמן, משסאני הכי מפחד ממה שממשלת קדימה עבודה תעשה לכלכלהאני חוזה את חזרת גירעונות הענק, הקיצבאות חסרות הפרופורציה, האבטלה והמיתון
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים זה יהיה -קדימה עבודה וליברמןוזה יהיה בסדר גמור היהפוך כושי עורו?עדיף ליברמן, משסאני הכי מפחד ממה שממשלת קדימה עבודה תעשה לכלכלהאני חוזה את חזרת גירעונות הענק, הקיצבאות חסרות הפרופורציה, האבטלה והמיתוןיהיה בסדר, ברוורמן יעשה עבודה טובה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים תאמת לפני שראיתי את התוצאות הייתי בטוח שאין סיכוי שליברמן יכנס לממשלה... עכשיו אני חושב שיש סיכוי די גדול... אחרי הכל קדימה זה יקל על קדימה מאוד עוד 12 מנדטים למרות שהיא יכולה בלעדיהם אבל בלעדיהם הקואליצה תהיה קטנה מידי רוב אבל עדיין קטנה מידי...
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים עומרי שמעתי שמועות שטוענות שעמיר פרץ בעצמו מתכנן על כסא שר האוצרשמעת על זה משהו?
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים עומרי שמעתי שמועות שטוענות שעמיר פרץ בעצמו מתכנן על כסא שר האוצרשמעת על זה משהו?אל תדאג. זה לא יקרה-ייה
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים כי אין לו כישורים להיות שר האוצרמקסימום, הם יהיו ביחד באוצרלמה להוריד? אם כבר אז להעלות.לכמה? ל70?במצע של העבודה מדברים על החזרה ל65
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים אם יתנו לברוורמן לעשות את שלו, בלי לגרור אותו לכלכלה סוציאליסטית חסרת פרופורציות שלא מתאימה לישראל, מצבנו יהיה טובאני חושש שהמשופם ידרוש קצת יותר מידי מחזרת הקיצבאות והתוכניתמ המגוחכת להעלת שכר המינימום ל1000 דולר
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים לא נראה לי שהוא יהיה שר האוצר... אני מאוד מקווה שלא... אולי הוא יקבל את משרד הרווחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.