פורסם 2006 במרץ 2819 שנים וואו זה עוד מעט אבל זה קצת חבל, זה כאילו צפוי מדי ופשוט מדי.. שיוציאו HEROES כל 5 שנים.. ככה יהיה להם זמן למתוח אותנו, לגרום לנו לשחק מלא שנים במשחק העכשווי, וגם זמן להשתכלל HEROES זה משחק מיוחד
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים הא? מה הקשר? התאריכים של שניהם נקבעו ממזמן ושונה שוב ושוב בלי קשר אחד לשניחןץ מזה הירוז 5 משחק אסטרטגיה...
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים הפעם HEROES יהיה עם גרפיקה תלת-מימדית,נראה לי (לפחות בשבילי) שזה יהרוס את סדרת משחקי ה HEROES ....אני מאוד אהבתי את HEROES 3 שהיה עם גרפיקה דו-מימדית...
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים השלישי שולט השני מגניבבבב חח נוסטלגיה הרביעי הרוס החמישי בטח יותר גרוע. יאאלה חוזרים לשחק HEROES 3 לכל החיים
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים אז תנו לי לספר לכם שהביקורות הראשוניות על HEROES 5 מהBETA שנעשה אומרות שהוא מעולה..הוא יותר יזכיר לכם את HEROES 3 מאשר את 4 אשר נחשב לכישלון עבור המעריצים של הסדרה..5 יהיה דומה בעיקר ל-3 ועם כמה אלמנטים של 4.. ועוד המון המון שיפורים עצומים!נקווה לטוב =]
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים למה אתם מתלוננים על המעבר לתלת מימד אם אין לכם בכלל מושג איך זה יראה?!זה שהמשחקים הראשונים בסידרה היו בדו מימד זה לא סימן שתלת מימד יהרוס אותו.זה לא כמו WORMS שהמעבר לתלת מימד שינה את המשחק. אני לא אומר שמשחקי הוורמס בתלת מימד גרועיםאבל זה כמו שני משחקים שונים.במיקרה של HEROES זה בסך הכל יתרום לאווירה כי אני לא רואה איך התלת מימד יכול להשפיע לרעה על המשחק הזה.מה שאני מקווה זה שלא יהיו יותר מדי תוספות מעצבנות ומיותרות.כי נתקלתי בהרבה משחקי המשך שניסו להוסיף כמה שיותר אפשרויות למשחק ובסוף הרסו את כל הפשטות שלו.אתם מוזמנים לראות תמונות וסירטונים, המשחק נראה חבל"ז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.